Tuin info
Image default
Terras

Verticale tuin, Geluiddempend en Isolerend

De verticale tuin is trending

Verticaal tuinieren is tegenwoordig steeds meer te zien en kan in vele tuinen en kleine ruimtes toegepast worden. In grote steden op flatgebouwen of op kunstwerken komt het vaker voor. De groene wand neemt meer zuurstof op, is isolerend en  geluiddempend.

De verticale tuin, plantentas of woolly pocket kan op het balkon opgehangen worden, in de serre, binnenplaats, patio, binnenshuis aan de muur. Je kan op deze manier een groene wand, greenwall creeeren. 

Interressant voor Kinderen

Er is van alles in te kweken… kruiden, bloemen, planten, groente, en het is voor kinderen zeer leerzaam om te zien hoe een zaadje groeit en wat het gaat worden. Maak zo je eigen moestuin.

Je hoeft niet persé echte planten of bloemen in de Plantentas te zetten, het kunnen ook kunstbloemen of kunstplanten zijn. Helemaal handig als je geen onderhoud wilt en toch een fleurige omgeving om je heen wilt maken.

De verticale tuin is voorzien van vilt wat het water goed opneemt. Je hoeft alleen wat aarde en zaden, bloemen, planten of wat jij mooi vindt aan te schaffen, in de zakken te planten. De tas is heel eenvoudig vast te maken met voorgemonteerde lussen aan een schroef aan de muur.

Dus heb je een plekje over op het balkon, of een saaie witte tuinmuur, wil je de serre wat groener maken het dakterras opvrolijken, schaf dan een verticale tuin aan, je hebt gelijk een gezonde leefomgeving gemaakt.

Waarom een Verticale tuin?

  • Geluiddempend
  • Neemt Zuurstof op
  • Isolerend
  • Gezonde omgeving
  • Meteen een mooi resultaat
  • Ruimtebesparend
  • Altijd wel ergens een plekje

Deze verticale tuin is er in diverse maten verkrijgbaar in de webshop van KunsthaagEU

 

 

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/