Tuin info
Image default
Terras

Verfraai uw tuin met een Kunsthaag Laurier Prunus

De Laurier Prunus is een prachtige struik en al sinds de 16e eeuw in cultuur en kan wel een hoogte bereiken van wel 14 meter. De Laurier geldt als ijzersterk en de vogels zijn gek op de zwarte bessen.

Maar wel veel onderhoud is een echte haag, zo moet je altijd maar weer snoeien, water geven en sjouwen met tuinafval. Dit kost veel tijd en energie, dus dit moet je maar willen.

Kunsthaag als oplossing

Er is een oplossing…namelijk de Kunsthaag Laurier Prunus, hiermee haalt u een onderhoudsarme oplossing in huis. Want dit betekent…niet meer snoeien, niet meer water geven, geen troep meer in de tuin en geen insecten. En het hele jaar door heeft u een groene tuin.

De Kunsthaag is eenvoudig zelf te monteren aan het tuinhek, betonnen muur of een hekwerk van gaas, met bundelbandjes of ty raps is in een mum van tijd iets moois te maken. U heeft geen dure tuinman nodig die dit voor u doet.

Meer privacy met een Kunsthaag

KunsthaagEU levert de Kunsthaag Laurier Prunus op rol in de afmeting van 1 x 3 meter of 1,5×3 meter. De hagen zijn makkelijk aan elkaar te koppelen zodat elke gewenste afmeting te verkrijgen is. Een ideale oplossing ook voor meer privacy tussen u en de buren, een lelijke muur weer wegwerken.

Voorwerpen uit zicht met een Kunsthaag

Er zijn diverse voorwerpen uit het zicht te halen met deze Laurier Prunus, zoals bijvoorbeeld de rolcontainer, brommers, fietsen of een leijk hek weer opfrissen door er een Kunsthaag tegen aan te monteren.

In het kort

  • Eenvoudig te bevestigen
  • Meer privacy tussen u en de buren
  • Voorwerpen uit zicht halen
  • Hele jaar door een groene tuin
  • Geen onderhoud meer
  • Snelle levering

KunsthaagEU levert de Laurier Prunus uit voorraad binnen 2 werkdagen (mits voorradig). Simpel te bestellen in onze webshop

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/