Kunsthaag Laurier Prunus, Veel Privacy

Laurier Prunus Kunsthaag

Wist u dat de Laurierkers, de Prunus Laurocerasus een groenblijvende plant is uit de rozenfamilie? Deze komt van nature voor in Zuidoost-Europa en Klein Azie en is met de toegenomen welvaart van de late middeleeuwen ontstonden echte buitenhuizen met een mooie tuin.

De boom kan wel een hoogte van 14 meter bereiken. De Laurier komt als struik voor. De normale hoogte is 6 tot 8 meter. De Laurier struik is al sinds de 16e eeuw in cultuur, is ijzersterk en heeft genoeg aan vrijwel elke grondsoort, standplaats en bodemvaag, zowel in de schaduw als in de zon. Heel erg belangrijk is een vochthoudende bodem.

De Laurier Prunus is erg populair voor het gebruik als haagplant, als men geen coniferenhaag wilt. Maar wilt u nou niet al het onderhoud van een echte haag denk dan eens aan een Kunsthaag Laurier.

Kunsthaag Laurier, Veel Privacy

KunsthaagEU heeft nu een Laurier Prunus Plus in het assortiment. Op de achterkant is een schaduwrijk net bevestigt, dat zorgt voor nog meer privacy. Er is geen extra achtergrondscherm meer nodig en zorgt dus voor veel privacy. De Kunsthaag Laurier is zeer eenvoudig te plaatsen en blijven het hele jaar door mooi groen.

Ze worden geleverd op een rol van 1 x 3 meter. Met een bundelband of binddraad kunt u ze makkelijk vastschroeven aan het tuinhek, muur, fietsenhok, op het balkon in de serre of in huis aan de muur.

De Kunsthaag Prunus is niet van echt te onderscheiden, geheel onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken, de bladeren zijn zelfherstellend.

Bezoek snel de webshop van Kunsthaag en laat u verrassen.

 

https://kunsthaag.eu/Kunsthaag

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.