Tuin info
Image default
Tuin decoratie

Kunsthaag Laurier, Veel Privacy

Laurier Prunus Kunsthaag

Wist u dat de Laurierkers, de Prunus Laurocerasus een groenblijvende plant is uit de rozenfamilie? Deze komt van nature voor in Zuidoost-Europa en Klein Azie en is met de toegenomen welvaart van de late middeleeuwen ontstonden echte buitenhuizen met een mooie tuin.

De boom kan wel een hoogte van 14 meter bereiken. De Laurier komt als struik voor. De normale hoogte is 6 tot 8 meter. De Laurier struik is al sinds de 16e eeuw in cultuur, is ijzersterk en heeft genoeg aan vrijwel elke grondsoort, standplaats en bodemvaag, zowel in de schaduw als in de zon. Heel erg belangrijk is een vochthoudende bodem.

De Laurier Prunus is erg populair voor het gebruik als haagplant, als men geen coniferenhaag wilt. Maar wilt u nou niet al het onderhoud van een echte haag denk dan eens aan een Kunsthaag Laurier.

Kunsthaag Laurier, Veel Privacy

KunsthaagEU heeft een Laurier Prunus in het assortiment. Zorgt dus voor veel privacy. De Kunsthaag Laurier is zeer eenvoudig te plaatsen en blijven het hele jaar door mooi groen. Met een schaar of ijzertang zijn ze gemakkelijk in te korten en na elk gewenst formaat te maken.

Ze worden geleverd op een rol van 1 x 3 meter. Met een bundelband of binddraad kunt u ze makkelijk vastschroeven aan het tuinhek, muur, fietsenhok, op het balkon in de serre of in huis aan de muur.

Fraai als buitengebruik en interieurdecoratie

De Kunsthaag Laurier Prunus is heel fraai aan de betonnen muur, buitenwand of houten hekwerk maar denk ook eens aan uw interieur. Als wandbekleding steeds vaker te zien tegenwoordig. Meer groentinten worden gebruikt en is weer eens wat anders dan een schilderij. Bovendien staat groen ontzettend gezellig in uw woning.

Kortom

  • Snel geplaatst
  • Onderhoudsarm
  • Geschikt als interieurdecoratie
  • Hele jaar een groene omgeving
  • Meer privacy
  • Eenvoudig te reinigen

De Kunsthaag Prunus is niet van echt te onderscheiden, geheel onderhoudsarm en makkelijk schoon te maken, de bladeren zijn zelfherstellend.

Bezoek snel de webshop van Kunsthaag en laat u verrassen.

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/jungle-wandmat-kunsthaag/