Tuin info
Image default
Terras

Kunsthaag Laurier Prunus, hele jaar een groene tuin

Kunsthaag Laurier Prunus, hele jaar een groene tuin. Wist u dat… De Laurier Prunus erg populair voor het gebruik als haagplant is, als men geen coniferenhaag wilt? De Laurier soorten zijn winterhard en de meeste soorten die verkocht worden zijn snelle groeiers. Voor kleine tuinen is een kleinblijvende en langzaam groeiende Laurier soort het meest geschikt.

Geen onderhoud met een Kunsthaag

Wilt u nou niet al het onderhoud van een echte haag, denk er dan eens over om een Kunsthaag aan te schaffen. Bijvoorbeeld de Laurier Prunus. De haag is bevestigd op een rol van 1 x 3 meter of 1,5 x 3 meter, en is zeer eenvoudig te bevestigen aan een tuinhek of aan palen in de grond. Wist u dat de kunsthaag ook heel erg leuk is in uw interieur als wandbekleding, bovendien onderhoudsarm. En er wordt meteen een heel gezellige sfeer gemaakt door groen in uw interieur toe te voegen.

Het enige wat u nodig heeft zijn ty raps of binddraad.

  • Niet meer snoeien
  • Niet meer water geven
  • Geen gesjouw met tuinafval
  • Geschikt in uw interieur als wandbekleding
  • Hele jaar door een groene tuin

Lijkt u dat niet heerlijk? Dat u bovenstaand niet meer hoeft uit te voeren. Zo kunt u ook makkelijk een tijdje van huis blijven zonder u zorgen te hoeven maken. Het is allemaal prima op te lossen met een kunstheg.

De kunsthagen zijn gemakkelijk aan elkaar te bevestigen als er meer oppervlak nodig is, en als er te veel over is kan dit gemakkelijk worden ingekort met een ijzertang. Datgene wat over is kan weer mooi elders in de tuin gebruikt worden als decoratie of binnenshuis als interieur decoratie aan de muur.

Meer Privacy

Er wordt meteen meer privacy gemaakt, zodat de buren niet meteen in uw tuin kunnen kijken. Ideaal dus. Op de camping bij uw tuinhuis, chalet of caravan eenvoudig te plaatsen. 

Om helemaal dichtheid te creeeren gebruikt men vaak een achtergrondscherm. Dus eerst het achtergrondscherm plaatsen en daar tegen aan de Kunsthaag Laurier Prunus.

KunsthaagEU heeft voor u de oplossing, bekijk en bestel 24/7 vanuit uw luie stoel in onze webshop.

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-laurier-venice-op-rol-1×3-mtr/