Tuin info
Image default
Terras

Moderne tuinhuisjes in 2016

Inmiddels is het medio april, maar het is al wel mogelijk om de top vijf van de meest moderne tuinhuisjes van het jaar 2016 voor u op een rij te zetten. De reden dat wij dit voor u doen, is omdat wij een passie hebben voor alles dat met tuinieren te maken heeft. Vanaf jongs af aan hielp ik mijn oma met haar plantjes, haar mooie gazon en drukte ik de gazonmaaier al toen ik drie was. Natuurlijk wel met hulp van mijn oma. Maar om even terug te komen op het onderwerp van vandaag, de meest moderne tuinhuisjes van 2016, die ga ik voor u uitlichten in deze blog.

Tuinhuisje nummer 1

Nog steeds stipt op nummer één, wellicht een klein beetje saai, maar dat is het standaard tuinhuisje met een kleine overkapping, zodat er ook haardhout onder te drogen is. Tevens kan de was onder de overkapping worden opgehangen wanneer het regent. Het tuinhuisje is vaak gemaakt van steigerhout of Douglas hout. Bij dit moderne tuinhuisje van Douglas hout is het een feit dat het hout verkleuren zal door de zon. Dit kan eventueel op een nog egalere manier gebeuren door het hout te impregneren met een houtimpregneermiddel van het merk Drywood. Dit verfmerk staat bekend om zijn kwaliteit, ideaal om moderne tuinhuisjes mee te impregneren.

Tuinhuisje nummer 2

Op de tweede plaats staat dit jaar, met één plek gestegen, het Engelse tuinhuisje. Zoals de naam al zegt is dit type tuinhuis meestal te vinden in Engeland, maar is het model ongekend populair in ons land en bij de zuiderburen. Dit komt omdat het Engelse tuinhuisje een pittoreske uitstraling heeft. De ramen zijn klein, maar ondanks dat komt er nog steeds veel licht binnen.

Op de derde plaats staat: het tuinhuisje met openslaande deuren

Als nummer drie in onze lijst van de meest moderne tuinhuisjes staat het tuinhuis met openslaande deuren op nummer drie. Vorig jaar bekleedde dit huisje nog de vierde positie, dus ook deze is dit jaar populairder geworden. Volgens onze cijfers zijn er het afgelopen jaar zo’n 9900 mensen op zoek geweest naar een tuinhuis of wilden hier meer informatie over opvragen. De openslaande deuren geven de koper een gevoel van vrijheid, vooral wanneer het tuinhuis als werkplek wordt gebruikt.

In onze volgende blog over de meest moderne tuinhuisjes van 2015 zullen wij u de volgende drie tuinhuizen vermelden. Ieder huisje voor in de tuin heeft zijn eigen voordelen, wat wij dan ook beamen. Dit leggen wij u graag uit in onze volgende blog! Houd onze blog in de gaten, of ga alvast naar de website hieronder, daar vindt u nog veel meer over tuinhuisjes!

http://www.bowisse.nl/tuinhuizen/