Tuin info
Image default
Terras

Geen onderhoud met een Kunsthaag Klimop

Wist u dat… De Klimop een groenblijvende liaan uit de klimopfamilie is en groeit op voedselrijke en vochtige grond langs muren waaraan de plant zich met luchtwortels vastklampt.

De Klimop kan wel meer dan 10 meter hoog klimmen en vormt eveneens kruipende stengels.

Wasmiddel

En wist u dat….Omdat de Klimop een hoog Saponinegehalte (Zeepstoffen) heeft, kan het afkooksel van de klimop bladeren gebruikt worden als wasmiddel.

Kunsthaag Klimop

Wilt u nou niet al het onderhoud van een echte klimop haag? Dan is een Kunsthaag Klimop een goed alternatief. Deze blijft het hele jaar door groen en u heeft bovendien weinig onderhoud.

Geen water geven, niet meer snoeien en sjouwen met tuinafval. En het trekt ook geen insecten aan. Het is een voordelige en duurzame oplossing want de Kunsthaag Klimop is eenvoudig zelf te monteren en er hoeft geen dure tuinman voor te komen.

Elk gewenst formaat te creeren 

De Klimop Kunsthaag is verkrijgbaar op tegels van 50x50cm. Dus u kunt elk gewenste afmeting maken die u maar wilt. Geschikt voor op het balkon, terras, aan het tuinhek, een witte muur, Ideaal om meer privacy te creeren. 

Het is eveneens zeer leuk als decoratiemateriaal binnenshuis, een stukje groen in huis aan de muur zal zeer verfrissends staan. In de badkamer is ook een leuk idee. U zult zeer zeker positieve reacties ontvangen uit uw omgeving. Met een beetje creativiteit moet het zeker lukken om er iets sfeervols van te maken.

U heeft het hele jaar door een groene tuin, ze zijn UV bestendig en Vlamdovend. Dus geen last meer van dorre bladeren.

Overweeg eens een Kunsthaag Klimop en ga voor meer informatie naar onze website en bestel vanuit uw luie stoel via www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-klimop-tegel-50x50cm/