Tuin info
Image default
Groothandel

Fotobehang voor een stenen muur: ideaal voor de industriële invulling

Voor mensen die binnen een moderne woning op zoek zijn naar een industriële invulling is er de mogelijkheid voor fotobehang aan een stenen muur. Een iets minder ingrijpende optie zijn muurstickers in de woonkamer, welke de ruimte een natuurlijke uitstraling geven. Bij fotobehang van een stenen muur moet je denken aan een levensgrote afbeelding van een stenen muur, maar dan als een vorm van gladde wandafwerking. De kleur van dit type wandbedekking bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis en daarin heb je veel mogelijkheden. Kies je voor een oude witte muur of een ijzeren plaat met een donkere look? Jij kiest de sfeer die je elke willekeurige ruimte in huis wilt meegeven.

Muurstickers voor woonkamer

Een andere out-of-the-box oplossing voor de woonkamer zijn muurstickers. Deze voorzien in een subtiele aanpassing van de gebruikelijke witte muren. Met muurstickers in de woonkamer heb je meerdere mogelijkheden. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een diepere tekst of natuurlijke stickers van een plant of boom, waardoor je het gehele interieur een natuurlijke uitstraling geeft. Alvast weten wat er mogelijk is met muurstickers in de woonkamer? Dan kan je inspiratie opdoen bij De Fabriek Muurstickers. Heb jij al nieuwe ideen voor de invulling van de woonkamer?

Industrieel fotobehang tegen een stenen muur

Voor mensen die de trends van de afgelopen jaren hebben gevolgd mag het geen verrassing zijn: industrieel is helemaal in! Geen wonder, want het geeft een authentieke uitstraling aan onze woning waar het volledige interieur zich aan op kan trekken. Een stoere bank of lamp is niks tegen een lichte, witte wand. Juist die industriële invloed van de wand zorgt ervoor dat alles binnen de woning op elkaar lijkt aan te sluiten. Maar ook als je alleen de woonkamer of werkkamer een industriële sfeer mee wilt geven is fotobehang op een stenen muur ideaal én op maat te maken.

Andere mogelijkheden

Fotobehang op een stenen muur kent niet uitsluitend een industrieel uiterlijk; er is veel meer mogelijk. Wat te denken van een foto van bekende plekken in de wereld of juist van heel dichtbij? Bij De Fabriek Muurstickers kan je alvast inspiratie opdoen voor de invulling van één of enkele ruimtes van je eigen woning. Jij bent aan zet: hoe ga je de ruimtes in huis karakter en stijl meegeven? Kies voor fotobehang als een stenen muur. Dat is dé industriële look van dit moment. Geef je eigen draai en pas je interieur aan op de nieuwe mogelijkheden met muurstickers in de woonkamer of elders in huis. Er is zoveel meer mogelijk om je huis een moderne look te geven. Begin vandaag nog!