Tuin info
Image default
Tuin decoratie

Verticaal tuinieren met een Plantentas van Vilt

Verticaal tuinieren met een Plantentas van Vilt

Verticaal tuinieren kan heel eenvoudig op een klein balkon of tegen een muur aan. Het is een echte trend aan het worden en het kan in elke tuin.

Bijvoorbeeld om een groene afscheiding te maken van uw houten schutting. Op internet is diverse informatie te vinden hoe zo’n verticale tuin gemaakt kan worden. Met een plantentas wordt het een stuk eenvoudiger, u heeft alleen wat aarde nodig om de plantentas te vullen.

Ideaal voor mensen met groene vingers, maar die weinig ruimte hebben om te tuinieren

Verticaal tuinieren tegen het tuinhek.

Echt ideaal om tegen een schutting een verticale tuin te gaan creëren. Maak je saaie schutting vrolijker met bloemen en planten. Bovendien is het geluiddempend en isolerend. Een ander voordeel van de verticale tuin is dat je niet meer hoeft te bukken. De schutting of muur kan optimaal gebruikt worden.

Hoe doen we dat?

Er zijn verschillende manieren om verticaal te tuinieren. De plantentas hang je aan een schutting of muur en dan vullen met planten, bloemen of zaden voor je eigen moestuin. De plantentas kan eveneens op het balkon gehangen worden of in de serre.

Extra groenbeleving met verticaal tuinieren

Met extra groen in de tuin zorgt het al snel voor gezelligheid en sfeer, heel eenvoudig een plantentas plaatsen en dit zorgt voor extra groen. De plantentas is natuurlijk ook geschikt op kantoor, in de wachtruimte, horeca.

Maak extra groenbeleving op een kleine ruimte, heeft meerdere voordelen: Een ontspannende en stressvrije bezigheid. Met het verstand op nul en lekker met de handen in de aarde.

 

Waarom verticaal tuinieren met een plantentas?

  • Neemt weinig ruimte in;
  • Vilt, hoge wateropname;
  • Variëren met planten, groenten, kruiden, fruit;
  • Geluiddempend;
  • Isolerend;
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken

Wilt u na het lezen van bovenstaand verhaal ook lekker verticaal tuinieren? Bezoek dan onze webshop waar de plantentas voor verticaal tuinieren te krijgen is.

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/