Tuin info
Image default
Tuin decoratie

Een nieuw naambord

Ben je verhuisd? Wil je je woning een nieuwe look geven? Of is er gezinsuitbreiding? Allemaal uitstekende redenen om een nieuw naamplaatje aan te schaffen. Of een van onze huisnummers natuurlijk. De keuze is reuze en dat begint al bij het materiaal.

Hout, steen en meer!

Zo zijn er bordjes van hout, van messing en van steen. Ieder natuurlijk met een eigen uitstraling. Op de homepage zie je aan de linkerkant een opsomming van alle categorieën. Je kunt er op klikken en vervolgens zie je dan een overzicht van alle opties. Neem je tijd om ze allemaal te bekijken, want er zitten echt heel leuke tussen. Naast een foto krijg je per exemplaar de meest belangrijke eigenschappen gepresenteerd. Met name de hoogte- en breedtematen zijn essentieel. We adviseren je goed te controleren of jouw favoriete naamplaatje past op de plek waar je ‘m wilt hebben. Het zou toch zonde zijn als het niet gaat lukken en je de bestelling retour moet sturen.

Grote en kleine borden

Wat voor gegevens plaats je op een naambord of uithangbord? Dat hangt er helemaal vanaf. Sommige mensen vinden de achternaam meer dan voldoende. Maar er zijn ook gezinnen die er de voorkeur aan geven alle voornamen te melden. Lijkt jou dat ook leuk, houd er dan rekening mee dat je een middelgrote of grote naamplaat nodig hebt. Naast tekst is het ook mogelijk om afbeeldingen mee te nemen. Dit geldt niet per definitie voor ieder soort naamplaatje.

Als je twijfelt kun je natuurlijk even contact opnemen voor je de order plaats. Ons telefoonnummer is 0251-241364 en het email-adres dat je kunt gebruiken luidt info @ denaambordenspecialist. nl. De klantenservice beantwoordt graag al jouw vragen. Overigens staat heel veel algemene info online, dus misschien is het helemaal niet nodig dat je belt of mailt. Wellicht heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze online shop bepaalde opmerkingen, tips, adviezen of aanvullingen. Laat het ons vooral weten.

https://www.denaambordenspecialist.nl/