Tuin info
Image default
Tuin decoratie

Hekwerken voor alle toepassingen

Afhankelijk van uw situatie kiest u voor het hekwerk dat het best bij uw beveiligingsbehoefte past. Met een lage afrastering schermt u uw terrein visueel af. De lagere variant van hekwerken zien we vooral als markeering of grensafscheiding of een manier om ongewenst parkeren tegen te gaan. Is uw doel om de toegang tot uw terrein onmogelijk te maken, dan kiest u voor een hoog hekwerk met goed afsluitbare poorten, eventueel aangevuld met rampalen en roadblockers. Het uitgebreide assortiment hekwerken omvat de volgende oplossingen

Onze hekwerken zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, maten, kleuren en prijscategorieën. Ervaring en specialisme is kenmerkend voor De Wit Hekwerk. Voor u houden we alles in één hand, dat is efficiënt en het is uw garantie voor de vertrouwde kwaliteit.

Niet slechts alleen hekwerken

Hekwerken vormen de basis van een goede buitenbeveiliging, maar biedt veel meer. Wij ontwikkelen en installeren integrale security-oplossingen voor beveiliging van gebouwen, terreinen en complexen. Daarbij integreren wij het hekwerk volledig in het totaalconcept van de buitenbeveiliging, inclusief toegangscontrole en al dan niet elektronisch bedienbare poorten.

https://dewithekwerk.nl