Tuin info
Image default
Bloemen en Planten

De verticale tuin, Kweek je eigen moestuin

Weinig ruimte nodig voor een Verticale tuin

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die een moestuin beginnen. Hier is niet veel ruimte voor nodig en kan gedaan worden op een paar vierkante meter. De zogeheten Verticale tuin biedt een oplossing.

Deze zijn namelijk verkrijgbaar als Plantentas, in diverse afmetingen met aparte zakken waar alleen wat aarde in hoeft en vervolgens de zaden, kruiden, bloemen, planten en wachten tot het groeit.

Deze Plantentas is voorzien van hoge kwaliteit 260gr/m2 vilt dit zorgt ervoor dat het water op ideale wijze wordt vastgehouden.

Steeds meer in openbare gelegenheden

Een verticale tuin is de oplossing voor kleine tuinen, balkons of in de serre. Ze zijn tegenwoordig veel te zien op stadsmuren, gebouwen, vliegvelden en in hippe restaurants. Als stadstuin op de daken bijvoorbeeld van ziekenhuizen of op het dakterras van de horeca.

Kweek je eigen moestuin zoals groente, (keuken)kruiden, planten met een verticale tuin. Nooit meer een saaie muur of schutting, het hele jaar door een frisse en groen oppervlak. Het heeft ook als voodeel dat het geluiddempend is.

Zeer leuk om als kado weg te geven

Leuk om als kado weg te geven, maar voor de kinderen is het tevens zeer interessant om te zien hoe kruiden, bloemen en groente groeit. Het is nog nooit zo simpel geweest, gewoon af en toe water geven.

De Verticale tuin is 24 / 7 te bezichtigen en te bestellen in onze webshop KunsthaagEU. Tevens zijn ze te bezichtigen en af te halen in onze showroom te Haarlem.

 

 

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/