Tuin info
Image default
Boeken en Tijdschriften

Prachtige jaarboeken voor uw vereniging of school laten drukken

Als school of studentenvereniging wilt u dat de studenten nog vele jaren in de toekomst kunnen terugblikken op alle fijne momenten en belevenissen van het voorbije jaar. Om dit mogelijk te maken, wilt u een jaarboek of almanak laten maken en drukken voor uw leden. Dat kan bij het Uitgeefhuis. Deze uitgeverij heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van jaarboeken voor scholen, hetzij basisschollen, middelbare scholen of hogere scholen. Natuurlijk kunnen ook studentenverenigingen hier een almanak of jaarboek laten drukken. Hier krijgt u altijd een mooi en kwalitatief boek dat uw studenten nog regelmatig zullen openslaan nadat ze de schoolbanken hebben verlaten.

Professioneel ontwerp voor een jaarboek laten maken

Wilt u een jaarboek maken, maar heeft u nog geen idee hoe u deze almanak het beste kunt maken? Reken dan op de expertise van Het Uitgeefhuis. Als u zelf niet weet hoe u de jaarboeken het beste ontwerpt, maken de ontwerpers van deze uitgeverij een lay-out voor u. Dat wordt dan volgens uw wensen aangepast.  Het is ook mogelijk om een ontwerp voor uw jaarboek te maken in de gratis online editor van het bedrijf. Zo maakt u zelf een boek met een professionele uitstraling volgens uw wensen en stijl. Of maak helemaal zelf de lay-out en bezorg die aan de drukkerij in Word- of Pdf-bestand. Zij zullen dan uw professionele almanak drukken.

Almanak laten drukken bij een professionele uitgeverij

Als u een almanak wilt laten drukken,  wilt u natuurlijk kiezen voor de beste kwaliteit. Jaarboeken worden namelijk levenslang bewaard en moeten dus lang meegaan. Ook vormt een jaarboek een soort uithangbord voor uw organisatie of vereniging. Bij Het Uitgeefhuis krijgt u dan ook enkel de beste kwaliteit wanneer u een almanak wilt laten drukken. De beste prijs/kwaliteitsverhouding vindt u hier. Bovendien krijgt u een eigen accountmanager toegewezen die u tijdens het hele proces begeleidt. Deze persoon weet echt alles over het maken van een jaarboek zodat u het beste resultaat krijgt.