Tuin info
Image default
Bloemen en Planten

Maak simpel en eenvoudig je eigen Verticale Tuin

Eenvoudig je eigen Kruidentuin of Bloementuin maken

Een verticale tuin maken is simpel en eenvoudig te doen. Dit kan al op een klein balkon of in de patio, er is niet veel ruimte voor nodig om je eigen bloementuin, kruidentuin of plantentuin te maken.

Vind je dat je wel wat meer kleur of andere opvulling kunt gebruiken in de tuin? Dan is de verticale tuin in een plantentas een zeer goede uitkomst. Deze plantentas is vervaardigd van hoogwaardig vilt wat het water zeer goed opneemt. Er hoeft alleen wat aarde in en opvullen met bloemen, planten, zaden, kruiden en er is binnen een paar minuten iets moois ontstaan.

Basilicum, Peterselie, Tijm heerlijke Keukenkruiden

Het is helemaal in om je eigen eetbare tuin te maken, denk bijvoorbeeld aan basilicum, oregano, peterselie, bieslook, rozemarijn, tijm…deze kruiden zijn vrij eenvoudig te kweken. Bovendien allemaal heel erg gezond en in plaats van zout is het eten heerlijk op smaak te brengen met kruiden.

Deverticale tuin kan ook in de keuken geplaatst worden zo heb je de kruiden altijd bij de hand. Of misschien is er nog een ruimte naast de keuken, zolang er maar genoeg licht is.

Iedereen heeft wel een stukje aan de gevel waar de Plantentas gehangen kan worden, aan het tuinhek, in de serre op het balkon of terras of in de patio om zo een groene wand te maken. Aan de muur binnenshuis zal het zeker heel mooi staan, een plantenwand, er zullen zeer zeker hele positive reacties zijn. 

Een gezond leefklimaat

Het is bewezen dat meer groen ontspant, gezond is, geluiddempend werkt. Het zorgt voor een gezond binnenklimaat, dit geldt tevens voor uw huisdier.

Maak je eigen groene gevel in het klein, luchtzuiverend en een zeer positief effect op de gezondheid. Maak meer groen in en rond je huis.

De verticale tuin is verkrijgbaar in de webshop van www.kunsthaag.eu

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/