Tuin info
Image default
Tuin gereedschap

Uw kruiwagen kopen bij kruiwagen.nl

Gaat u een nieuwe kruiwagen kopen?

U heeft een nieuwe kruiwagen nodig. Misschien gaat u verbouwen, heeft u het nodig voor uw werk op de boerderij of gaat u eindelijk aan dat tuinproject beginnen. Voor elk van deze taken heeft u een andere kruiwagen nodig. Er zijn namelijk veel verschillende soorten kruiwagens en niet elke kruiwagen is gepast voor elke situatie, maar welke kruiwagen is gepast voor u? Om dat te weten te komen, moet u zich 2 vragen stellen: hoe vaak gaat u hem gebruiken en waarvoor. Gaat u uw kruiwagen dagelijks gebruiken en heeft u hem nodig voor uw werk of gaat u hem sporadisch gebruiken voor een klusje in uw tuin? Heeft u een kruiwagen nodig met 1 of 2 wielen? U kan beide modellen van kruiwagen namelijk kopen bij ons en elk model kan een verschillend volume aan. Beide modellen zijn voorzien van een even sterke constructie en kunnen op elk terrein gebruikt worden. Bent u van plan de kruiwagen te gebruiken op een terrein dat het wiel van de kruiwagen kan lek prikken? Kies dan tegen een meerprijs voor ons ‘nooit meer lek’ wiel. Zo heeft u nooit meer last van een lekke band en zal u nooit het werk moeten stil leggen. 

Een overzicht van de kruiwagens in ons aanbod

In ons aanbod vindt u tuinkruiwagens, die we u aanraden voor alle karweitjes in de tuin. Als u vooral gereedschap gaat vervoeren, kiest u best voor een gereedschap kruiwagen. U vindt bij ons verschillende formaten kruiwagens, ook voor grote hoeveelheden te vervoeren. Onze volume kruiwagens zijn de juiste keuze als u grote hoeveelheden stro, hooi of stalmest gaat vervoeren of als u gras, bladeren en grote hoeveelheden snoeiafval wilt vervoeren bij het opknappen van uw tuin. Werkt u op een boerderij of manege? Dan raden wij een stalkruiwagen aan. Die zijn namelijk speciaal gemaakt om grotere hoeveelheden te vervoeren dan onze reguliere modellen. Als u in de bouw werkt, kiest u het best voor een bouwkruiwagen. Uiteraard zijn we de allerkleinsten niet vergeten. Met een kinderkruiwagen tuiniert u gezellig met uw kinderen en kleinkinderen. 

Een kruiwagen kopen bij kruiwagen.nl als bedrijf of particulier

Kruiwagen.nl is de kruiwagenspecialist voor particulieren en bedrijven. Wij verkopen kruiwagens in alle soorten en maten en gaan ook als groothandel te werk. Grote bestellingen zijn dus perfect mogelijk. Neem zeker contact met ons op om de mogelijkheden daaromtrent te bespreken. 

 

https://kruiwagen.nl