Tuin info
Image default
Groothandel

Vaste leverancier van textiel voor confectie

Als specialist met meer dan veertig jaar ervaring, weten ze bij Bandfabriek Devos het een en ander over textiel en confectie. Ze zijn dan ook al jaren bezig met het op maat snijden en vouwen van allerlei soorten stof. Wilt u bijvoorbeeld een elastiek op rol kopen die perfect is afgewerkt? Dan zit u hiervoor bij hen op de juiste plaats.

Types elastieken

Wanneer u op zoek bent naar textiel om te gebruiken voor confectie, heeft u bij deze onderneming de keuze tussen allerlei types elastieken en afwerkingen. Wilt u bijvoorbeeld gevlochten elastiek, of toch eerder geweven of gebreid? Bij hen is het allemaal mogelijk! Ze hebben daarnaast allerlei verschillende materialen waaruit ze zijn gemaakt en een heel kleurenpallet aan opties. Zo vindt u vast en zeker een rol die perfect is voor uw textielproject. Zoekt u iets heel specifiek, zoals vlamvertragende elastieken? Deze speciale stoffen worden voornamelijk in de autosector gebruikt en kan u eveneens kopen bij Bandfabriek Devos. Voor zij die graag het milieu een handje helpen, bestaat er zelfs gerecycleerd textiel voor confectie. Enkele andere opties die u bij deze specialisten vindt, zijn:

  • Elastiek voor knoopsgaten
  • Banden met glans en een vouwstreep
  • Koordelastiek voor afdekzeilen en beroepskledij

Ziet u hier toch niet meteen het type textiel tussen dat u zocht? Dat is geen enkel probleem, want Bandfabriek Devos staat bekend om hun maatwerk. Ze luisteren aandacht naar wat u juist nodig heeft en zorgen ervoor dat het eindproduct voldoet aan al uw wensen.

Vind het juiste textiel voor uw industrie

Werkt u niet in de klassieke kledingindustrie en zoekt u textiel voor een ander type confectie? Deze specialisten helpen u met veel plezier verder. Zij beschikken over textielproducten voor allerlei types industrieën, waaronder automotive, tapijten en bedding. Neem vandaag nog contact met hen op om hierover meer te weten te komen.