Tuin info
Image default
Groothandel

Vloerweegschalen of een telweegschaal?

In de industriële sector is het hebben van goed weegmateriaal van groot belang. Om goed en nauwkeurig te kunnen wegen heeft u een weegschaal nodig van het juiste merk en type. Deze hebben namelijk verschillende kenmerken. Heeft u advies nodig bij de aanschaf van vloerweegschalen of een telweegschaal? In dit artikel leest u alles over deze typen weegschalen. In dit artikel leest u namelijk alles over deze verschillende soorten weegschalen.

Het gebruik van een vloerweegschalen

Voor het wegen van extreem zware goederen in de industrie is een vloerweegschaal zeer geschikt. Deze staan namelijk zeer stevig, waardoor zware lasten veilig gewogen kunnen worden. U hoeft ook niet hoog te tillen, omdat een vloerweegschaal op de vloer staat, zoals de naam al aangeeft. Dat maakt het wegen een stuk eenvoudiger. U heeft bij LRE weegtechniek de keuze uit verschillende soorten vloerweegschalen, van lichte tot zware uitvoeringen. Zo is er een weegschaal voor iedere onderneming, of u nu kleine en lichte objecten wilt wegen, of juist grote en zware goederen hebt die nauwkeurig gewogen moeten worden. Voor iedere lading is er een oplossing. Zo kunt u altijd veilig en nauwkeurig uw goederen wegen.

Het gebruik van een telweegschaal

Wanneer precisie extra belangrijk is, is het het best om een telweegschaal te gebruiken. Met zo’n weegschaal kunnen kleinere objecten perfect gewogen worden. Een telweegschaal werkt meestal op een accu, zodat deze niet verbonden hoeft te worden met een stopcontact. Hierdoor is een telweegschaal een stuk mobieler. Daardoor is een telweegschaal zeer geschikt voor gebruik in de detailhandel.Heeft u zowel een telweegschaal als vloerweegschalen nodig? U vindt alle typen weegschalen bij LRE Weegtechniek. Welke soort weegschaal u ook nodig heeft. Weet u niet precies welk type weegschaal er het meest geschikt is? Neem dan contact op, de specialisten van LRE Weegtechniek adviseren u graag.