Tuin info
Image default
Dienstverlening

Een beschrijvend bodemonderzoek van uw bedrijfsterrein

Als u net te horen heeft gekregen dat er sprake is van verontreiniging op uw bedrijfsterrein kan het nodig zijn om een beschrijvend bodemonderzoek te laten uitvoeren. Santerra N.V. in Boortmeerbeek is uw specialist in verontreinigde terreinen en saneringen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Deze firma beschikt over de juiste kennis van technieken en past deze op een vakkundige manier toe in al zijn onderzoeken.

Diverse onderzoeken van uw bedrijfsterrein

Niet alleen maken zij een beschrijvende bodemanalyse van uw bedrijfsterrein op. Deze firma kan diverse onderzoeken uitvoeren zoals ook een grondwaterbehandeling. Hierdoor kan uw terrein gezuiverd worden van schadelijke stoffen. De gevaren van uw bodem zijn niet altijd zichtbaar. Zo is leidingwater veilig, maar kan grondwater gevaarlijk zijn. Daarnaast voeren zij ook een oriënterend bodemonderzoek uit. Dit gebeurt vóór het beschrijvend bodemonderzoek. Tijdens deze eerste stap wordt het bedrijfsterrein gescreend op een aanwezigheid van verontreiniging. Hierover moet u beschikken over een geldig bodemattest. U als bedrijf bent genoodzaakt om dit onderzoek uit te voeren als er een aanleiding is tot bodemverontreiniging. Zo kunnen verscheidene activiteiten hier aanleiding tot hebben gegeven voor verontreiniging zowel in de bodem als het grondwater:

–        Morsverliezen van stookolietanken

–        Onvoorzichtig opslaan van meststoffen

Dankzij de professionele saneringstechnieken van dit bedrijf zorgen zij voor optimale oplossingen om vervuilingsproblemen op te lossen.

Doe beroep op deze firma

Doe beroep op deze firma voor het juiste beschrijvende bodemonderzoek voor uw bedrijfsterrein. Zij maken graag eerst kennis om te achterhalen om wat voor terrein het gaat en zoeken daarna met u naar een oplossing. Ga voor een efficiënte opruiming van uw bedrijfsterrein en kies voor deze erkende bodemdeskundige firma. Bekijk hun diensten op hun website en neem contact op met hen. Zij helpen u maar al te graag verder met een beschrijvend bodemonderzoek.

https://www.santerra.be/