Tuin info
Image default
Groothandel

Houd het veilig tijdens de jaarwisseling in Krimpen aan den IJssel na het bestellen van vuurwerk

Iedereen houdt van oud en nieuw. Als je vuurwerk gaat bestellen bij een winkel in Krimpen aan den IJssel, dan doe je dit vooral met de liefhebbers van vuurwerk in gedachten, zoals jonge kinderen. Tot twaalf uur opblijven is bij veel gezinnen vaak één keer per jaar toegestaan, en vervolgens worden kinderen dolgelukkig van al dat moois wat ze in de lucht zien. Toch weten we allemaal dat vuurwerk en het afsteken van vuurwerk een aantal risico’s met zich meebrengt. Het is dus heel belangrijk om verantwoordelijk met vuurwerk om te gaan, vooral wanneer er kinderen in de buurt zijn.

Laat kinderen afstand bewaren bij het gebruik van vuurwerk

Heb je besloten om vuurwerk te bestellen in Rotterdam of Krimpen aan den IJssel en is het eindelijk tijd om dit af te steken? Laat kinderen meekijken met vuurwerk, maar wel van een afstandje. Bijvoorbeeld van achter het raam, of in de tuin terwijl de mensen die vuurwerk afsteken dit op de stoep of straat doen. Tijdens het vuurwerk bestellen in Rotterdam is het verstandig om alleen kindvriendelijk vuurwerk in je mandje te doen en laat je het grote geschut liggen. Wist je dat zelfs sterretjes ongelukken kunnen veroorzaken bij kinderen? De armen van kinderen zijn soms te kort om sterretjes op veilige afstand te houden, kies dus voor lange sterretjes, laat kinderen dikke handschoenen dragen óf vervang de sterretjes voor glowsticks. Dat geeft een vergelijkbaar effect. Bij Grootvuurwerk kun je je vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel nabij Rotterdam en tegelijkertijd ook investeren in veiligheidsmaatregelen.

Neem voorzorgsmaatregelen tijdens en na het bestellen van vuurwerk in Rotterdam

Neem de nodige voorzorgsmaatregelen terwijl je je vuurwerk gaat bestellen in Rotterdam. Op de avond zelf zorg ervoor dat je geen losse kleding draagt wanneer je vuurwerk afsteekt. Gebruik ook nooit vuurwerk binnenshuis, zelfs geen sterretjes. Steek vuurwerk altijd buiten af en blijf uit de buurt van ontvlambare stoffen. Ook is het belangrijk om een brandblusser in de buurt te hebben. Wanneer je al je vuurwerk hebt afgestoken, doof je de overblijfselen met een emmer water.