Tuin info
Image default
Groothandel

Een ruim aanbod bij deze groothandel voor wijnen en spirits

Bent u op zoek naar een groothandel voor wijnen en spirits met een ruim assortiment voor een eventuele samenwerking? Dan is het zeker de moeite om eens langs te gaan bij InVINity in Brussegem. Dankzij hun brede assortiment hebben ze ongetwijfeld de juiste dranken, of u nu een horecazaak leidt, een delicatessenzaak heeft of een eigen wijnbar wilt openen. Ze hebben allerlei soorten wijnen van Europese bodem, maar ook voor de wat meer internationale wijnfans hebben zij ongetwijfeld de juiste wijnen. Zo vindt u bij hen wijn uit Frankrijk, Portugal, Italië en Spanje, maar ook uit Zuid-Afrika, Argentinië, de Verenigde Staten, Australië of Chili. Ook wat sterke dranken betreft, bieden ze een ruim assortiment aan. Ze hebben onder meer rum, gin, whisk(e)y en Calvados.

Belang voor innovatie

Bij deze groothandel voor wijnen en spirits hechten ze erg veel belang aan ecologie en innovatie. Zo proberen ze hun producten altijd aan te sporen om hun werkwijze in vraag te stellen en te optimaliseren waar mogelijk. Daarnaast zijn ze zelf constant bezig om hun eigen productie- en transportproces te optimaliseren. Indien u deze idealen ook deelt, en graag hun ruime assortiment aan wijnen en spirits wilt uittesten, kunt u gerust een langsgaan bij hen. Ze zien u graag verschijnen en vertellen u alles over hun producten.

Proef een glaasje en ga een samenwerking aan

Bent u ervan overtuigd dat u een samenwerking wilt aangaan met deze groothandel voor wijnen en spirits? Maak dan zeker eens een afspraak om bij hen langs te gaan. Ze zullen graag alle details met u bespreken en bekijken wat mogelijk is. Dankzij hun passie voor wijn kunnen ze ongetwijfeld helpen bij het selecteren van de juiste wijnen voor in uw horecazaak. Komt er een akkoord? Dan zullen ze ongetwijfeld een glaasje voor u uitschenken en klinken op een succesvolle samenwerking.