Tuin info
Image default
Tuin accessoires

Ultiem relaxen in de tuin doe je met een teak loungeset

Om lekker te kunnen loungen heb je eigenlijk eerst een uitnodiging nodig. Niet van een kennis, goede buur of familielid… nee gewoon van je eigen tuinmeubelen. Stel je voor dat je je balkon opstapt of de tuin in en daar staat hij in het zonnetje: je eigen teak loungebank.

Een dergelijke invitatie is te moeilijk om te weerstaan. Zorg daarom dat je tuinmeubel van goede kwaliteit is, zodat je er heel veel op kunt loungen zonder dat hij slijt. Als je van teak tuinmeubelen houdt, dan zul je vast goed kunnen slagen bij De Teakspecialist. Deze tuinmeubelgigant is gespecialiseerd in het importeren en produceren van teakhouten tuinmeubelen. Hierbij wordt alleen hoogwaardig teakhout uit Indonesië gebruikt. In de grote showroom in Naarden kun je het zelf zien en voelen.

Gehele loungeset

Om buiten lekker te kunnen chillen met een groep vrienden, heb je aan een loungebank alleen niet genoeg. In dit geval heeft een complete loungeset van teak  een echte glansrol. Bij De Teakspecialist kun je hiervoor gelukkig ook terecht. Een volledige loungeset bestaat uit een zitbank, stoelen, een salon tafel voor buiten en bijpassende kussens. Hiermee heb je een duurzame zithoek voor in de tuin die ook nog eens een luxe uitstraling heeft. Je kunt ook zelf een loungeset samenstellen. Kijk bij De Teakspecialist naar de losse stoelen, banken, tafels, etc. en combineer maar raak. Zo kun je helemaal de teak loungeset maken die bij jou past.

https://www.deteakspecialist.nl/