Tuin info
Image default
Tuin accessoires

Prachtige stamrozen

Prachtige stamrozen

Heeft u een prachtige tuin, maar mist u nog wat kleur en sfeer? Dan zijn stamrozen een goede optie! Bij Seurosa kunt u stamrozen kopen in allerlei kleuren én formaten. Zeer geschikt om direct in uw tuin te planten. Ze geven uw tuin een romantische, vrolijk en kleurrijk uiterlijk! Een waardevolle aanvulling voor in uw tuin, balkon of voor op het dakterras. Voor een roos op stam moet u dus bij Seurosa wezen! Dit bedrijf kan dankzij de jarenlange ervaring rozen van topkwaliteit kweken. En dat doen de kwekers speciaal voor jou!

Een roos op een stam

Maar wat zijn stamrozen eigenlijk? Een stamroos is simpelweg een roos op een stam. Maar hoe komt deze roos eigenlijk op de stam? Doordat er een soort roos op een stam wordt geoculeerd. Dit is een methode waardoor planten vermeerderd worden. Hierdoor wordt de blijvende hoogte van de stam bepaald. Deze prachtige rozen zijn zonder twijfel een waardevolle aanvulling op uw tuin. Ze zorgen voor een verbluffend kleurrijk en romantisch effect, zowel in uw tuin, binnen als op het terras!

Stamrozen kopen bij rozenkwekerij Seurosa

Voor het kopen van stamrozen raden wij rozenkwekerij Seurosa ten zeerste aan. De kwekers zijn namelijk in staat om de meest kwalitatieve rozen te kweken! Het is dan ook het doel om uw te voorzien van mooie rozen die uw tuin, balkon of terras de uitstraling te geven die u wenst. De rozen komen rechtstreeks van de kweker en zijn al snel in huis! Want hier geldt: voor 17:00 besteld, binnen 48 uur in huis. U kunt de stamrozen dus al gauw planten en genieten van het resultaat. Maar ook voor prachtige klimrozen en nog veel meer soorten rozen bent u hier aan het juiste adres.

https://www.seurosa.nl/nl/