Tuin info
Image default
Zwembad

Is het toevoegen van chloortabletten wel goed voor mijn spa?

Of het gebruik van chloortabletten wel goed is voor uw spa bubbelbad leggen wij u graag uit in de blog van vandaag. Deze vraag komt over het algemeen best wel veel op het internet voor. Mensen gebruiken chloortabletten vaak op een verkeerde manier, door bijvoorbeeld niet goed te testen voordat zij het chloor in hun spa doen. Testen van het spa water houdt in dat men door middel van een chloortester kan zien hoeveel chloor er zich in het water bevindt. Op het moment van testen is het ook raadzaam om dan meteen de juiste hoeveelheid chloortabletten aan het water toe te voegen. Maar waarom moet er goed getest worden en waarom is het gebruik van dit desinfectiemiddel aan te raden?

Waarom zijn chloortabletten goed voor mijn spa?

Wanneer u kiest voor chloortabletten van het merk Melpool (bijvoorbeeld) maakt u gebruik van professionele waterbehandelingsmiddelen. Deze producten zijn veilig, zolang u de juiste hoeveelheden gebruikt. Het wordt meestal afgeraden om zomaar een grotere hoeveelheid chloortabletten in het water te gooien. Dit heeft vaak als resultaat dat het water ineens een shock krijgt. Voor de waarden van het water is dit niet goed. Het is juist van belang om de waardes van het spa water gelijk te houden of in ieder geval zo goed als het is voor uw gezondheid.

Hoeveel chloor mag ik gebruiken?

Gebruikt u teveel reinigingsmiddelen, dan kan dit niet goed zijn voor uw gezondheid. En u wilt ook niet te weinig gebruiken, want u wilt voorkomen dat uw kinderen ziek worden door het water. Gebruikt u niet voldoende, dan kunnen er tevens algen gaan groeien in uw spa bubbelbad. Om dit te voorkomen is het aanschaffen van pot Melpool chloortabletten zeker een aanrader.

Waar kunt u deze Melpool chloortabletten kopen?

Deze kunt u gemakkelijk bestellen bij een spa- en saunaspecialist die een ruime ervaring hebben op het gebied van wellness. Dit zijn specialisten die niet voor niets aanraden om uw spa water altijd te testen voordat u chloorgranulaat of chloortabletten aan uw water toevoegt. Wanneer u uw spa aanschaft, is het echt nodig dat u zich goed laat adviseren door de specialist.

https://www.sauna4you.nl/product/melpool-chloortabletten-90-20/