Tuin info
Image default
Tuin decoratie

Tuin designers

Tuin ontwerp

De tuin is dat gene wat rust brengt in het drukke dagelijks leven. Het is een plek van u die kan worden ingericht naar uw stijl. De hovenier uit friesland helpt daarbij. De hovenier uit Friesland creëert niet alleen tuinen maar ontwerpt, renoveert en onderhoud de tuinen ook. De hovenier verzorgt dan ook tuinontwerp op maat. Een zonnige hoek met veel groen. Of veel kleurige bloemen om te genieten van de ondergaande zon. Alles is mogelijk bij de hovenier van Friesland.

Hoveniersbedrijf de hovenier uit Friesland houdt zich vooral bezig met het creatief ontwerpen van een tuin en de aanleg ervan. Daarbij streven ze er steeds naar om tuinen met stijl en sfeer te creëren. De stijl wordt door de opdrachtgever bepaald. Het ontwerp en de aanleg wordt door de hoveniers gedaan. De hovenier beschikt over verscheidene machines waarmee opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. De hovenier bied een totaalpakket aan diensten en neemt tijdens een persoonlijk gesprek graag de wensen en de verwachtingen met u door.

Door middel van 3D visualisatie worden de wensen en ideeën op een uitermate realistische wijze in kaart gebracht. Sinds kort beschikt de hovenier uit Friesland over de mogelijkheid om met 3D visualisatie tuinen te ontwerpen. Wanneer het ontwerp is gemaakt krijg u bijna het idee dat de tuin al is aangelegd. Daarom is het gemakkelijk om veranderingen vooraf aan te brengen en te zien wat het effect daar van is. De 3D visualisatie werkt het ontwerp in de realiteit en geeft zo ook een levend beeld van de tuin.

Tuin aanleg

Het hoveniersbedrijf uit Friesland is alleen actief binnen Friesland. Naast het ontwerpen van tuinen en de aanleg ervan ontwerpt de hovenier ook vijverpartijen en leggen ze deze aan. Ook verzorgt de hovenier uit Friesland vlonderbouw, walbeschoeiing, tuinbestrating en houtbewerking. Tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen ze u verschillende projecten in Friesland laten zien.

Renovatie en onderhoud

De smaak van de mens verandert eens in de zoveel tijd. Bent u uitgekeken op de tuin? Dan is het tijd voor vernieuwing. De hovenier bekijkt de tuin en probeert het dan ook te renoveren door producten her te gebruiken en er toch weer stralend nieuw uit te laten zien. Ook maakt de hovenier uit Friesland verschillende ontwerpen op maat waaruit u kunt kiezen.

Voor meer informatie en of het opnemen van contact kan altijd de website geraadpleegd worden. Na contact kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen met de hovenier uit Friesland.

 

http://www.andretuinier.nl/