Tuin info
Image default
Beauty en verzorging

Sjablonen zetten met deze groothandel voor nagelproducten

Heeft u al eens gehoord van sjablonen die u op nagels kan aanbrengen? Nagelsjablonen kan u namelijk gebruiken om nagels te verlengen met gellak of acryl, zoals dat ook kan met tips. In tegenstelling tot sjablonen hebben tips een vrij gelijkmatige rand en ondergrond nodig om goed gelijmd te kunnen worden. Met sjablonen daarentegen hoeft u niet te vrezen dat uw nagels kort of ongelijkmatig zijn, want dat maakt met sjablonen niet uit. Doordat het sjabloon namelijk stevig onder de natuurlijke nagelrand geplaats worden, maakt de staat van de natuurlijke nagel veel minder uit. Bij Belgium Oro Nails in Wommelgem vindt u alle benodigdheden, van gelnagels tot sjablonen om uw nagels sterker en langer te maken.

Sjablonen zijn ideaal voor mensen met probleemnagels

Deze groothandel met allerlei soorten nagelproducten staat steeds voor u klaar. Het aanbrengen van een nagelsjabloon gaat niet zo vanzelfsprekend. Daarom biedt Belgium Oro Nails ook een opleiding  ‘Workshop sjabloon technieken’ aan. Bespaar u zelf van andere dure cursussen en leer via hun toffe workshop verschillende soorten sjablonen kennen en hoe u ze moet plaatsen. U leert met andere woorden alle ins & outs van het plaatsen van sjablonen. Lok nog meer klanten, want ook mensen met probleemnagels of gebroken nagels hoeven niet langer te wachten op een manicure van u. Omdat het sjabloon stevig onder de natuurlijke nagelrand kan geplaatst worden, maakt de staat daarom veel minder uit. Deze methode is dus ideaal omdat je er echt alles op kunt bouwen. Bij deze firma vindt u alle benodigdheden voor het zetten van sjablonen, maar ook voor gelnagels of acrylnagels te zetten.

Bestel hun producten

Het aanbrengen van een sjabloon is niet zo eenvoudig als u denkt, maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Bij deze groothandel voor nagelproducten vindt u benodigdheden voor gelnagels en voor sjablonen. Kom eens langs bij hen en vertrouw op hun deskundig advies. Raadpleeg hun contactgegevens op hun website of bestel eenvoudig hun producten via de webshop.