Tuin info
Image default
Beauty en verzorging

Koop pruiken met echt haar in een pruikenwinkel in Alken

Bent u op zoek naar pruiken gemaakt uit echt haar? Ga dan langs bij Hairstudio Luc. Het is een pruikenwinkel in Alken die gespecialiseerd is natuurlijk uitziende pruiken. De vakkundige medewerkers helpen u met plezier verder om de perfecte pruik te zoeken die bij u past. Ze bieden pruiken aan voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Zij helpen iedereen verder met een lach en een koffie of thee.

Kies voor een pruik met echt haar voor een natuurlijke look

Heeft u last van haaruitval door een chemokuur of gewoonweg door ouderdom? Ga dan langs bij de pruikenwinkel in Alken. Zij bieden pruiken met echt haar aan om een natuurlijke look te verkrijgen. Het geschonken haar wordt grondig gereinigd nadat het gebruikt wordt als pruik. De pruiken zijn nauwelijks te onderscheiden van echt haar. Een pruik met echt haar heeft minder verzorging nodig dan een pruik met synthetische haren.

Goed doel

Bij uw kappersafspraak kan u ervoor kiezen om uw lange lokken te schenken aan een goed doel. Zo kan u mensen met haaruitval enorm helpen door van uw haar een pruik te laten maken. U heeft dus de kans dat iemand rondloopt met uw haar. Voor u is het een kleine moeite, voor anderen een groot gebaar. Wat doet u anders met uw afgeknipte haar? U moet wel een staart van minstens 30 centimeter schenken. Ook mag uw haar niet beschadigt of gekleurd zijn. Grijs haar van nature is geen enkel probleem. Hairstudio Luc maakt van elke pruik een mooie haardos.

Koop nu uw pruik met echt haar

Wilt u terug stralen met glanzende lokken, ga dan nu uw pruik kopen. Voor meer informatie kan u altijd een kijkje nemen op hun website www.hairstudioluc.be. De pruikenwinkel in Alken bevindt zich in hartje Alken. Het is makkelijk bereikbaar via de autosnelweg. Neem snel een kijkje op hun website en laat uw hoofd terug herleven met haar.