Tuin info
Image default
Tuin decoratie

National airport parkeer opties voor Eindhoven reizigers

Uur- en Dagtarief Parkeren

Op dit moment zijn er meer dan 9.400 parkeerplaatsen beschikbaar bij Eindhoven Airport, waaronder parkeren bij eazzypark.nl  – ongeveer 2.956 hiervan zijn in de economy parkeerplaats, wat zich ten zuiden van het vliegveld bevindt. Uur- en dagtarief parkeren is beschikbaar bij de vliegveld garages A, B en C. Uurtarief parkeren kan behoorlijk duur zijn met $4 per uur, maximaal $36 voor 24 uur. Dit is ideaal als je business hebt op het vliegveld en moet parkeren voor 2 uur. Als je langer moet parkeren, dan is de beste optie dagtarief parkeren, waarbij de kosten $20 bedragen, of parkeer bij de economy parkeerplaatsen voor maar $12 per dag.

Parkeren voor Invalide Passagiers

Er zijn parkeerplaatsen bij National Airport ontworpen voor invalide passagiers, handig geplaatst in de buurt van liften en shuttlebussen. Voertuigen met gehandicapte of invalide personen die hulp nodig hebben bij het parkeren zijn genoodzaakt hun door de regering uitgegeven platen te laten zien aan de parkeer assistenten, die ook kan helpen bij het vinden van een gunstige parkeerplaats indien veel plekken bezet zijn.

Mobiel Wachtplaats

Als je een familielid of vriend van het vliegveld ophaalt, kun je de mobiel wachtplaatsen gebruiken. Het is niet toegestaan je voertuig te verlaten terwijl je je in de wachtplaats bevindt, ook kun je maximaal 2 uur blijven, maar dit is de betere optie voor tijd besteden, of om de parkeertarieven van het vliegveld te betalen.

Langtermijn Parkeren

Als je vliegt vanuit Raegon vliegveld voor een businesstrip of vakantie, dan is dagtarief parkeren de beste optie op financieel gebied. Er zijn net als in elke andere stad, altijd vliegveld-run faciliteiten beschikbaar tegen een hoge prijs vanwege de nabijheid van de terminals. Voor minder dure alternatieven, zou de beste optie buiten het vliegveld parkeren zijn vanwege de betere prijzen.

Alternatieven Buiten Het Vliegveld

De meeste goede hotels in de buurt van het vliegveld bieden erg betaalbare langtermijn parkeerplaatsen. Courtyard Crystal City (een halve mijl van het vliegveld) en Sheraton Crystal City Hotel (1.20 mijl van het vliegveld), beiden aan de Jefferson Davis Highway, hebben een dagtarief van slechts $8 voor hun parkeergarages.

De Voor De Hand Liggende Keuze

Voor een 5-dagen trip, betaal je $100 voor de vliegveld garages, $60 voor de economy parkeerplaatsen, en slechts $40 voor de hotel parkeerlocaties. Samen met de gratis shuttle die je naar het vliegveld brengt en je weer ophaalt aan het einde van de trip. De keuze voor je National Airport parkeermogelijkheden wordt vrij voor de hand liggend. 

Boek Je Parkeerplaats Vooraf

Het is vaak begrensd in tegenstelling tot de meeste andere vliegvelden, vanwege de veiligheid, hoeveelheid vluchten, en internationale toegang. Niettemin, 18 miljoen mensen maken jaarlijks gebruik van het vliegveld, National Airport parkeren kan nog steeds problemen geven, met name tijdens de vakanties. Dit kan gemakkelijk voorkomen worden, hoewel: ken je opties en boek je parkeerplaats vooruit. 

Ontdek op www.eazzypark.nl hoe u goedkoop en voordelig kunt parkeren nabij Eindhoven airport.  Vind de beste locatie, vergelijk tarieven, en boek je vliegveld parkeerplaats vandaag.