Tuin info
Image default
Tuin accessoires

Muggenlamp voor de slaapkamer

Muggenlamp voor de slaapkamer– Wanneer je opzoek bent naar een muggenlamp voor de slaapkamer opgelet.

Voor iedereen zijn muggen uitermate vervelend. Toch zullen ze zolang je leeft aanwezig zijn. Heb je ook al zoveel dingen geprobeerd? Een ouderwetse vliegenmepper die je telkens kwijt bent. Gebruik je na je vakantie je dure deetspray om minder last te hebben van de Nederlandse mug. Inderdaad deze muggen trekken over het algemeen niks aan van een beetje deet. Of heb jij vorige zomer je huis voorzien van horren en netten om de steekvliegen maar buiten te houden. Oops en dan vergeet je de voordeur of iets wat niet beveiligd is en dan komen ze alsnog binnen.

Vandaag bieden wij een grandioze oplossing. Een apparaat die menig gezin nu verrijkt. Neem de Cyclone Muggenlamp. Met deze muggenvanger ben je voor jarenlang voorzien. Je plaatst deze vanger in de huiskamer, slaapkamer of waar je maar wilt. Vervolgens lokt deze anti muggenlamp mug naar mug in de val.

Hoe werkt de Cyclone muggenlamp?

1. Door 2 zachtblauwe lampen + warmte en co2 worden de muggen in de muggenval gelokt. Nu komt de ventilator in actie en zuigt de mug in het afgesloten deel. Nu komt er continue een luchtstroom over deze muggen heen, waardoor ze door uitdroging sterven.

Wil jij ook zo’n geweldig muggen apparaat?

Dat kan als je de onderstaande website bekijkt kan je er direct één of meerdere bestellen. Let wel even op dat ze letterlijk de deur uitvliegen! Cyclone Muggenvanger bestellen

https://www.cyclonemuggenlamp.nl