Tuin info
Image default
Zwembad

Lekker een dagje weg met de kinderen

Dagje uit met kinderen

Wil je een leuk dagje uit met kinderen, dan is een zwembad vaak een leuk idee. Kinderen zijn over het algemeen super enthousiast over een zwembad. Lekker gek doen en spelen in het water er is bijna geen groter vermaak voor ze. Ben je woonachtig in Friesland of wil je naar een leuk subtropisch zwembad dan is zwembad Joure een goed idee om naar toe te gaan.

Het zwembad is voorzien van drie glijbanen. Waarvan één een wildwaterbaan is, hier kun je in de buitenlucht van genieten. Vanuit het binnen bad loop je op een trap deze lijdt je eerst naar een bad buiten waar je nog lekker van kan genieten, hier aan vast zit de wildwaterbaan, deze eindigt weer binnen in het zwembad. Daarnaast heeft het zwembad ook een golfslagbad, een infrarood sauna, bubbelbaden en een aantal stoomcabines waar je heerlijk in tot rust kunt komen. Natuurlijk zijn er ook nog speelmaterialen als matten en banden waar de kinderen mee kunnen spelen in het golfslagbad. Het golfslag bad kun je induiken via de startblokken maar ook kun je via de zijkant het bad bereiken en rustig in lopen, want deze loopt namelijk schuin af.

Dagje uit met kinderen naar het zwembad

Dus kortom wil je een leuk dagje uit met kinderen, zelf met je gezin of voor een kinderfeestje bezoek dan eens het subtropisch zwembad in Joure.

https://www.swimfun.nl/dagje-uit-friesland/