Tuin info
Image default
Mode en Kleding

Kledingtips voor de hippe tuinier

Tuinieren is voor de een pure ontspanning, voor de andere een klusje dat nu eenmaal moet gedaan worden om van een mooie tuin te kunnen genieten. Wat het in elk geval al een heel stuk aangenamer maakt, is ervoor zorgen dat je hippe, leuke en comfortabele kledij kan dragen. Niemand die zegt dat tuinieren in oude kledij moet gebeuren, integendeel zelfs. Maak van tuinieren een leuke bezigheid in je favoriete kledij en maak van die tuin een waar pareltje.

Trendy en comfortabele kleding

Tijdens het tuinieren is het belangrijk dat je je goed voelt in de kledij die je draagt. Een makkelijke jeans die je combineert met een hip T-shirt of een lekker warme hoodie geven je voldoende bewegingsvrijheid en hinderen je werk op geen enkele manier. De kledij van het merk Fred Perry is bijvoorbeeld een prima keuze als jij comfortabele, maar toch hippe en trendy kledij wil dragen tijdens het tuinieren. 

Een tip die we je alvast kunnen meegeven is zorgen voor kledij die je makkelijk kan wassen, dit zal je de zorgen besparen over vlekken die je er niet meer uit krijgt.

Handige kleding

Er is niets mis mee als je het jezelf zo makkelijk mogelijk wil maken. Een mooie salopette ziet er niet alleen hip uit, het heeft ook vaak verschillende zakken waardoor je jouw klein gereedschap altijd dicht bij de hand kan houden. Geen heen en weer geloop meer dus en minder veel tijdverlies tijdens het werken en meer tijd om te genieten.

Hippe en makkelijke schoenen

Zeker als je in je tuin aan het werkt bent, is het belangrijk goede schoenen te dragen. Open schoenen kan je maar beter vermijden omwille van de veiligheid, maar voor de rest staat je niets in de weg om die makkelijke en leuke schoenen te dragen. Dat trendy paar sneakers bijvoorbeeld kan je prima dragen.

Gooi die oude kledij die je voordien altijd gebruikte om in de tuin te werken “omdat die vuil mocht worden” dus maar al aan de kant en steek jezelf vanaf nu in je leukste outfit om te tuinieren. Je zal vanzelf merken dat je het werken in de tuin eens zo leuk gaat vinden en hoe sneller het werk gedaan is, hoe meer tijd er over blijft om van je tuin te genieten en zorgeloze momenten te beleven met je gezin, vrienden en familie.