Tuin info
Image default
Mode en Kleding

Alles over het merk Cluse

Cluse is in 2013 opgericht door horlogedetaillisten in Nederland en staat bekend om stijlvolle, minimalistische horloges met betaalbare prijskaartjes. Cluse heeft een breed scala aan horloge collecties voor zowel mannen als vrouwen. Hieronder bespreken we een aantal van de meest opvallende, en geven we je een achtergrond bij elk uurwerk. We beginnen met de modellen voor vrouwen, en gaan dan verder met de herenhorloges. In 2021 is het bedrijf uitgegroeid tot meer dan 80 medewerkers, waarvan veel in Nederland, maar ook in Hong Kong.

Naast de online verkoop zijn de horloges van Cluse te vinden in vele boetieks en horlogeretailers in heel Europa.

Cluse Feroce collectie
Deze collectie bestaat uit horloges die eenvoudig maar elegant zijn, met de kenmerkende minimalistische esthetiek van het merk – klassiekers die kunnen worden gedragen als een alledaags horloge, maar er ook goed uitzien bij formele kleding.

Een van deze horloges is de Feroce Steel White in Gold, een 36mm quartz horloge met een mat witte wijzerplaat en een goudkleurige roestvrijstalen kast, en een schakelband. De horloges van Cluse hebben verwisselbare bandjes, zodat je stijlen en kleuren kunt mixen en matchen. Dit model heeft een 18 mm band.

Dit horloge is ook verkrijgbaar in zilverkleurige en tweekleurige versies, en met leren en gaasband armbanden.

De Feroce-collectie heeft ook de Petite-lijn, die soortgelijke horloges heeft, maar in kleinere maten. Een daarvan is de Feroce Petite Gold Colour, ontworpen door Iris Mittenaere. Dit is een horloge van 31,5 mm met een gouden kast van roestvrij staal en een mesh armband. Ook dit model wordt geleverd in een speciale geschenkverpakking.