Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Een ronde jacuzzi buiten

Als je een mooi dakterras hebt, wil je dat misschien helemaal af maken met een jacuzzi op het dak. Dat is helemaal geen vreemde gedachte. In de winter en in de zomer kun je heerlijk op het dak in je ronde jacuzzi buiten zitten. In de winter is het water lekker warm en in de zomer is een jacuzzi natuurlijk ook gewoon een fijne manier om te ontspannen. Dus waarom zou je niet een jacuzzi op het dak overwegen? Het is wel belangrijk om zeker te weten dat je dak de jacuzzi kan dragen. Een ronde jacuzzi buiten is natuurlijk wel een bepaald gewicht dat op je dak staat. Zeker als er water en mensen in zitten.

Bepaal de look

Hoe de ronde jacuzzi buiten eruit gaat zien, bepaal jij zelf. Je kunt ook nog voor een vierkante jacuzzi op het dak kiezen. Hoe dan ook, je wil met een mooi dakterras waarschijnlijk een passende kleur jacuzzi op het dak. Daarom heb je keuzes voor de look. Zo kan het bad standaard wit zijn of marmerwit. De buitenkant is misschien nog belangrijker. Daarvoor kun je ook de kleur bepalen. De standaardkleuren zijn rood cederhout, natuurkleur cederhout en greywash cederhout. Voor al die kleuren zijn er ook bijpassende trapjes om de jacuzzi in te komen.

Beste geïsoleerde jacuzzi’s van Nederland

Een jacuzzi vraagt veel energie. En dat kost geld. En is natuurlijk niet geheel milieuvriendelijk. Daarom kies je voor de best geïsoleerde jacuzzi van Nederland. Door een dikke laag schuimisolatie, is er zo min mogelijk energie nodig om het badwater warm te houden. De isolatie houdt de warmte namelijk vast. Zo vraag je zo min mogelijk energie en bespaar je op de rekening en belast je het milieu ook nog minder.