Tuin info
Image default
Mode en Kleding

Een mode opleiding volgen doet u bij deze expert

Als verkoper in een modewinkel kunt u er veel baat bij hebben om een mode opleiding te volgen. Naast een goed oog voor mode zijn er namelijk veel meer factoren die iemand tot een goede verkoper maken. Daarom is het volgen van een mode opleiding een verstandige keuze, ook als u al meerdere jaren ervaring heeft in de mode retail. Er zijn verschillende plekken om een mode opleiding te volgen. Bent u op zoek naar een opleiding van hoge kwaliteit onder leiding van een enthousiaste docent? Dan is de opleiding tot Mode Advieseur van Detex Opleidingen zeker een aanrader.

Door het volgen van een mode opleiding vergroot u uw kennis

Met het volgen van de opleiding Mode Adviseur bij Detex Opleidingen vergroot u uw kennis op alle gebieden van de mode retail. In vijf dagen leert u alles over textielwaren, Visual Merchandising, assortimentskennis, Imago Styling en wat een verkoper succesvol maakt. Door beter in te kunnen spelen op de behoeften van de klant, gaat daarbij ook uw conversie omhoog. Dit maakt dat deze opleiding een zeer degelijke basis is voor iedereen die werkzaam is in de modebranche. Met deze mode opleiding wordt u binnen enkele dagen opgeleid tot deskundige mode adviseur.

Ook voor een In Company Opleiding kunt u bij Detex Opleidingen terecht

Wilt u als werkgever graag een mode opleiding voor uw medewerkers faciliteren? Samen met een accountmanager kunt u een training op maat samenstellen. Zo bepaalt u zelf welke onderdelen u het belangrijkst vindt. Verhoog de klanttevredenheid en daarmee uw omzet met medewerkers die de klant optimaal kunnen adviseren. Wilt u meer informatie over een In Company Opleiding of over de opleiding Mode Adviseur? Op de website vindt u alle informatie die u zoekt, zoals cursusdata en informatie over alle verschillende modules. En uiteraard kunt u zich direct inschrijven!

https://www.detex.nl