Tuin info
Image default
Mode en Kleding

De leukste lederen cadeaus

Winkelen voor cadeaus kan lastig zijn. Moet je iets sentimenteels en zinvols kiezen? Of iets functioneel en praktisch? De leren cadeaus van Cowboysbag bieden het beste van twee werelden. Misschien ben je wel aan het shoppen voor een zakenman in een strak pak of juist voor een ruig outdoor-type, het maakt niet uit. Wat zijn stijl ook is en wat je budget ook is, lederen cadeaus zijn voor iedereen perfect.

Leren tas / Leren reistas

Een lederen bagagelabel is een attent, ultra budgetvriendelijk geschenk, als aanvulling of op zichzelf. Overweeg om een speciaal briefje of een cadeaubon in het venster van de tag te stoppen voor een extra verrassing.

Lederen armband / portemmonnee

Een nieuw horloge is een klassiek cadeau voor mannen, maar we geven er graag een leuke draai aan. Heb je hem vorig jaar een nieuw horloge gegeven? Help hem dit jaar om wat karakter en een uitgesproken mannelijke stijl toe te voegen met een leren armband.

Portemonnees mogen dan wel concurreren met horloges als tijdloos cadeau voor mannen, maar koop hem niet zomaar een portemonnee. Kies een handgemaakte, hoogwaardige leren portemonnee die laat zien dat je de tijd hebt genomen om iets bijzonders voor hem te vinden.

Voor de man die de voorkeur geeft aan iets compacts, werkt een slanke ID portemonnee goed. (Of ga minimalistisch met een leren magnetische geldclip.) Stop een foto van jullie twee in de portemonnee om een extra speciaal tintje te geven.