Tuin info
Image default
Mode en Kleding

Energetix magneetsieraden werken helend

Ons lichaam heeft een hoop te verwerken. We hebben grotendeels een zittend leven, bewegen daarnaast veel te weinig, eten niet goed en we hebben last van chronische vermoeidheid doordat we niet goed slapen. Kies er daarom voor om, naast het verbeteren van uw leefstijl, ook te kiezen voor Energetix magneetsieraden van Energetix SWS. De Energetix magneetsieraden hebben namelijk een helende werking, omdat ze gebruik maken van zeer krachtige magneten. Ze zijn verwerkt in prachtige kleine sieraden, zoals een ketting met een ananashanger of een prachtige armband met een subtiel kraaltje. Maar je kunt zelfs kiezen voor een mooie ring. Naast het assortiment met kettingen, heeft u ook de keuze uit elegante ringen. In alle sieraden zit een magneet verwerkt, die niet eens zichtbaar is. Daardoor heeft u een prachtig sieraad zonder dat er een (grote) magneet aan hangt.

Hoe werken de Energetix magneetsieraden?

Voor de Energetix magneetsieraden wordt gebruik gemaakt van zeer krachtige, kleine magneten die in de sieraden verwerkt zijn. De magneten zijn zeer klein en daarom passen ze in subtiele sieraden. De magneten zijn elektrisch opgeladen met Neodymium magneten. De sterkte van deze magneten is 1200 Gauss. Het voordeel van Neodymium is dat ze zeer weinig kracht verliezen. Het komt neer op ongeveer één procent in honderd jaar. Dat betekend dus dat u gegarandeerd uw hele leven plezier heeft van dit sieraad.

Een Energetix waterstaaf voor een nog betere gezondheid

Water is zeer belangrijk in ons leven. Er wordt aangeraden om ongeveer anderhalve liter per dag te drinken. Maar in het water dat uit de kraan komt, zit vaak nog een deel kalk wat met het blote oog niet te zien is. Gebruik daarom een waterstaaf van Energetix SWS. Deze zet u in uw glas water  en na ongeveer tien minuten is het water gemagnetiseerd. Dit bevorderd de kwaliteit van het water enorm. Daardoor wordt u gegarandeerd nóg een beetje gezonder. Wat wilt u nog meer?

https://www.energetix-welzijn-sieraden.nl