Tuin info
Image default
Eten en drinken

Genieten met het hele gezelschap van een mobiele frituur aan huis

Heeft u binnenkort een feest bij u thuis of ergens op locatie op de planning staan? Bent u nog wanhopig op zoek naar de ideale manier om eten te voorzien voor al uw gasten? Dan beschikken ze bij Friet & Co over een elegante en eenvoudige oplossing. Bij hen kunt u namelijk een mobiele frituur aan huis inschakelen. Dat is de lekkerste friet van de frituur die u letterlijk bij uw deur kunt halen. Dat is ideaal voor uw gehele feestgezelschap. U hoeft zich ook geen zorgen maken over kieskeurige eters; wie lust er namelijk nu geen frieten? Ga voor de unieke frietervaring van Friet & Co!

Kies voor deze uitstekende service

Bij de mobiele frituur aan huis kunt u rekenen op de lekkerste frietjes. Bij Friet & Co geniet u namelijk van artisanale frietjes die gebakt worden volgens de regels van de kunst. Zo huurt u deze foodtruck voor twee uur lang, waar de medewerkers non-stop bakken voor heel uw gezelschap. Zij gaan hierbij hygiënisch aan de slag, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Voor de frituursnacks kunt u kiezen uit drie verschillende assortimenten. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat iedereen op uw gelegenheid de snack kan kiezen die hij/zij verkiest. Op die manier heeft Friet & Co al meer dan honderden events geslaagd afgerond. Grijp daarom uw kans en laat deze prachtige frietmobiel aan uw adres langskomen!

Laat hen weten wanneer ze mogen langskomen

Heeft u interesse in de dienstverlening van de mobiele frituur aan huis van Friet & Co? Twijfel dan niet om contact met hen op te nemen en een datum en tijd af te spreken. Op die manier kunnen de medewerkers zich voorbereiden en ruim op tijd aankomen op locatie om ervoor te zorgen dat uw gasten op tijd van de lekkere artisanale frietjes genieten.