Tuin info
Image default
Eten en drinken

Kant-en-klare cocktails voor jouw horecagelegenheid

Ben je van plan om smaakvolle cocktails te serveren, maar heb je geen gekwalificeerd personeel of ontbreekt het je aan geld en tijd om ze zelf te maken, dan is er een derde optie voor je: kant-en-klare cocktails. BarBasille uit Izegem, in de provincie West-Vlaanderen, biedt kant-en-klare cocktails aan voor jouw horecaonderneming. Het zijn goede cocktails, waarbij de smaak en verhoudingen vooraf goed getest worden. Je vindt er bekende smaken als Mai Tai en Long Island Iced Tea, maar ook unieke smaakcombinaties zoals Bramble en Drunken Monk.

Voordelen van kant-en-klare cocktails

Twijfel je nog? Ben je van mening dat kant-en-klare cocktails lang niet zo lekker of vers smaken als echte cocktails? Lees dan nog even verder over de vele voordelen die kant-en-klare cocktails met zich meebrengen, zoals:

  • Eenvoudig, want ze zijn kant en klaar
  • Snel, want ze zijn binnen twee á vijf dagen geleverd
  • Iedereen kan ze maken en serveren
  • Er zitten geen bederfelijke ingrediënten in je drankje
  • Voordelige inkoop met goede marges
  • Ruime keuze
  • Drankje van uitstekende kwaliteit

 

Informeer naar de prijzen van kant-en-klare cocktails

Hoeveel je betaalt voor een pre-mixed cocktail is afhankelijk van in welke verpakking je deze wilt kopen. Bij BarBasille heb je de keuze uit drie vormen: een glazen fles van tien porties, een geschenkverpakking van vijf porties of een bagged cocktail van een portie. Laatstgenoemde kost je ongeveer zeven euro per zakje en je hebt de keuze uit: Aviation, Bramble, Eva, Mai Tai, Martinez, Negroni en Singapore Sling. Wat betreft de geschenkboxen heb je vijf keuzes en ligt de prijs tussen €42.50 en €52.50. Uit een fles kant-en-klare cocktails haal je circa tien porties en je betaalt hiervoor tussen de €37.50 en €82.50. Weet je nog niet welke cocktail je moet nemen, surf dan snel naar de website voor meer informatie. Deze experts staan voor je klaar en vertellen je alles over hun kant-en-klare cocktails.

https://barbasille.com/