Tuin info
Image default
Eten en drinken

OFYR – Luxe vuurschaal – barbecue – buitenkeuken

🔥De OFYR is een prachtige luxe vuurschaal, gemaakt van letterlijk ijzersterke materialen. Hij is enorm robuust en veelzijdig. De vuurschaal is in te zetten als chique vuurschaal, en als barbecue. Hierbij kun je koken op zowel houtskool als houtblokken. OFYR heeft verschillende modellen waarbij de OFYR ISLAND je voorziet van een buitenkeuken!

 

Mensen verbinden met de OFYR

Mensen verbinden met de OFYR is de gedachte van de bedenker. Mensen zijn sociale wezens, en zijn dan ook graag gezellig samen. Barbecueën brengt ons samen, net als vuur. Vuur maakt iets in ons los. Vroeger als kind, en dat geldt met name voor de mannen, stookte we graag al een vuurtje. Vuur maakte het al in de prehistorie mogelijk om te kunnen overleven, en dat zit gebrand in onze genen. Vuur brengt ons een warm gevoel, en verbindt ons. De OFYR vuurschaal c.q. barbecue zorgt hier voor de verbinding!

 

De OFYR sinds 2015 te koop

Sinds 2015 is de OFYR al op de markt, en vanaf het begin al meteen een succes. Je kunt de OFYR kopen in meer dan 80 landen, en het assortiment aan OFYRS en OFYR accessoires is aanzienlijk. Het concept brengt eenvoud, maar is tegelijkertijd multifunctioneel. De hoogwaardige en robuuste materialen maken hem oerdegelijk, en tegelijkertijd een sieraad in de tuin of op het terras. Wist je dat bij de OFYR Grill de ringvormige bakplaat gemaakt is van 12mm dik staal? De geeft meteen aan hoeveel zorg er aan het product is besteed, en dat het tegelijkertijd ook een liefhebber product is, zeker voor chefs!

 

Bakken en grillen

Met de OFYR bbq c.q. vuurschaal kun je bakken op de brede rand. De rand wordt verhit door het vuur (of houtskool) in de vuurschaal. Optioneel kun je ook een grillrooster kopen om het vlees op te grillen. Er zijn vele accessoires verkrijgbaar om de vuurschaal/barbecue mee uit te breiden. 

Door te koken, te bakken, en te grillen op echte houtblokken, veranderd de beleving die je krijgt. Het brengt ons terug naar de oertijd, de tijd waar vuur ons samenbracht, en het mogelijk maakte om te overleven. 

 

OFYR bbq kopen

Een OFYR bbq kopen? Maak dan keuze uit de Classic, de Classic Storage, de Classic Storage Pro, de Island, de Island Pro, of de XL.

Bij de Classic en de Island kun je kiezen uit een vuurschaal van 85cm of 100cm doorsnede. De XL doet daar een flinke schep bovenop want die heeft maar liefst een doorsnede van 150cm. De XL is zo groot dat er 2 chefs tegelijkertijd aan het werk kunnen, en een zeer grote groep mensen kan voorzien van een heerlijk bbq gerecht.