Tuin info
Image default
Groothandel

De diverse uitvoeringen van de John Deere zitmaaier

De John Deere zitmaaier biedt u optimaal gebruiksgemak, -comfort en –vriendelijkheid. Ieder model van deze fabrikant garandeert u de beste kwaliteiten. Toch betekent dit niet dat ieder model geschikt is voor u. Het is namelijk vooral belangrijk dat u de zitmaaier goed aanpast op uw behoeften. Zo heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een ander model wanneer u een zeer groot gazon heeft dan wanneer u een kleiner gazon heeft. Er zijn diverse series van de zitmaaiers van John Deere beschikbaar, waardoor er altijd een geschikte uitvoering voor u te vinden is.

Verschillende series van de John Deere zitmaaiers

De meest voordelige serie van de zitmaaiers van dit merk is de zogenaamde X100 serie. De X100 series zijn ideaal voor kleinere gazons en bieden een uitstekende maaikwaliteit. Deze serie wordt door de X300 serie opgevolgd. De X300 modellen zijn in de basis volledig gelijk aan de modellen uit de X100 serie, maar deze varianten zijn voorzien van een betere besturing, een sterkere motor en een geavanceerd maaideck. Heeft u een zeer groot gazon? Dan wilt u natuurlijk profiteren van kracht, snelheid en efficiëntie. Dan zijn er twee andere series die voor u heel interessant zijn. Dit zijn de X500 serie en de X700 serie van de John Deere zitmaaier. Het spreekt voor zich dat deze modellen ook een hogere aanschafprijs hebben.

Een goede John Deere zitmaaier aanschaffen

De goede kwaliteiten waar de machines van John Deere bekend om staan zijn natuurlijk terug te vinden in alle modellen van de zitmaaiers. Zo is iedere zitmaaier voorzien van gelagerde wielen, een vooras van gietstaal, spatborden van metaal en krachtige slijtbussen. Als het om de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid gaat, dan kunt u eigenlijk geen verkeerde keuze maken uit het assortiment. Ditzelfde geldt voor duurzaamheid en prestaties. Iedere John Deere zitmaaier is uitstekend, waardoor u enkel hoeft te letten op het feit dat een model geschikt is voor uw gazon. U kunt bij De Kock Machines kennis maken met meerdere modellen van de John Deere zitmaaier, zowel in het nieuwe als in het tweedehands assortiment.

https://dekockmachines.nl/