Tuin info
Image default
Geschenken

Verras iemand met een prachtige Calla

De Calla is een geweldige plant om aan iemand cadeau te doen. Bloemen zijn altijd perfect om te geven. Wie houdt niet nu niet van? Vaak denk je aan een bos met bloemen, maar het kan ook anders. Waarom zou je iemand niet eens een keer prachtige bloemen voor in de tuin cadeau doen? Je kunt natuurlijk een bloem geven die al helemaal tot wasdom is gekomen, maar het is misschien nog veel leuker om bloembollen te geven. Dat is zeker een goed idee voor iemand met groene vingers die graag in de tuin bezig is. Dan kan hij of zij zelf de bollen planten en een tijd later genieten van het prachtige resultaat.

Geniet een zomer lang van de prachtige kleuren van deze bloemen

Waarom de Calla? Iemand verrassen met deze bloem, betekent dat hij of zij er lang van kan genieten. Het ideale moment om de bloem te planten, is direct na de winter. Zodra de grondvorst weg is, kun je de bollen planten. Enkele maanden later zul je genieten van een bloem met een uitstraling die zijn gelijke bijna niet kent. Hij zal een zomer lang bloeien, totdat de herfst echt zijn intrede doet. Plaats je hem op een vochtige plek (of nog beter: in een pot) en geniet van de prachtige kleuren. De Calla is in diverse kleuren verkrijgbaar, dus er is altijd een geschikt exemplaar te vinden. Natuurlijk kun je deze bloemen ook krijgen in een gemixte verpakking. Hiervoor ga je het best naar Bulbs4you. Reken maar dat hun calla’s echte blikvangers zijn. Door zijn unieke vorm en felle kleuren, valt deze van oorsprong Afrikaanse bloem altijd en overal op.

Een origineel cadeau voor weinig geld

Wanneer je een calla koopt bij Bulbs4you heb je een origineel geschenk voor weinig geld. Je hebt al bollen voor slechts enkele euro’s. Zeker wanneer je kijkt naar hoe lang de bloem bloeit, is dit een hele goede investering. Wil je iemand echt een complete hoek in de tuin cadeau doen, overweeg dan ook de dahlia. De dahlia past perfect bij de Calla. Ook de dahlia is namelijk een zomerbloeier en bovendien biedt een dahlia je niet alleen een ruime keuze op het gebied van kleur, maar ook qua vorm.