Tuin info
Image default
Tuin accessoires

Esschert Design producten koop je bij Outside Wishes

Esschert Design maakt het binnen én buiten aangenaam

Met de natuur als inspiratiebron biedt dit merk, Esschert Design, originele en unieke producten gericht op tuinieren en het buitenleven. Europese ontwerpers combineren design met functionaliteit en laten deze in opdracht produceren. Het resultaat zijn natuurlijke en hoogwaardige producten gemaakt met liefde voor de natuur. Zij zijn decoratief, maar en ook effectief. De tuin, maar ook uw binnenvertrekken zullen opfleuren en goed onderhouden zijn met producten van dit merk. Een tuin- en natuurliefhebber wordt zeker niet teleurgesteld! 

Vier seizoenen lang genieten

Met de toename van verandas, mooie meubelsets, buitenkeukens, winter BBQ’s, vuurkorven en terrasverwarming is de tuin met recht het verlengstuk van de woonkamer geworden. De scheiding van huis en tuis wordt steeds kleiner. En de zomer is niet langer het enigste seizoen wanneer we nog lekker buiten genieten met vrienden en familie. Dat vraagt natuurlijk om sfeervolle producten waardoor de tuin vier seizoenen lang een fijne plek blijft om te vertoeven. Zowel voor u, als ook de vogels en kleine insecten die met regelmaat uw tuin bezoeken. Het merk biedt vogelhuisjes, insecten hotels en nog veel meer. 

Design voor natuur- en tuinliefhebbers 

Als natuur- en tuinliefhebber staat zorg voor uw tuin natuurlijk op één. Esschert Design biedt een uitgebreide range van mooie functionele, unieke producten die passen binnen elke moderne, romantische of klassieke stijl van uw huis en tuin. Denk bijvoorbeeld aan vogelhuisjes, leuke drinkbakjes en zaden/pitten ballen voor uw gevleugelde bezoekers. Mooie deurmatten. Open haarden en vuurkorven. Vrolijk aardewerk voor uw planten. IJzeren etagères om ze mooi neer te zetten. Handige maar stijlvolle tuinier sets. Weerstations. Nostalgische meubels. Accessoires voor binnen en buiten. Serviezen en andere keuken tools. Een leuke kidslijn. Mooie geprinte tasjes. Allemaal design, maar tevens ook zeer functioneel. De collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod artikelen in een brede prijsrange. Zo is er voor elk wat wils aanwezig. Voor een compleet overzicht verwijzen wij u naar de diverse categorien op onze website. 

Esschert Design maakt de buitenwereld een stukje leuker 

De producten en tuinaccessoires worden gekenmerkt door hun moderne uitstraling en originele items die je nergens ander vind. Vrolijke ontwerpen en producten die gezelligheid en warmte uitstralen. En juist daarom zijn het ook de perfecte cadeaus om weg te geven aan de echte levensgenieters en tuinliefhebbers. Het maakt het tuinieren een stuk leuker met mooie doeltreffende tools en wanneer de avonden weer langer en kouder worden genieten zij van het decoratieve element.

https://www.outside-wishes.nl/brands/esschert-design/