Tuin info
Image default
Tuin accessoires

Kunsthaag, Verticale tuin, 3d kunstplant en Kunstgras bij KunsthaagEU

Kunsthaag, Verticale tuin, 3d kunstplant en Kunstgras bij KunsthaagEU

Voor een kunsthaag, verticale tuin, 3D kunstplant en Kunstgras kunt u bij KunsthaagEU terecht.

De online shop waar u rustig uw product kunt uitzoeken en de levertijd is binnen 2 werkdagen.

De kunsthaag is leverbaar als Kunsthaag Taxus, Kunsthaag Laurier Prunus en Kunsthaag Klimop Hedera in de afmeting 1 x 3 meter. De kunsthagen voldoen aan de nieuwste normen en keuren.

Ze zijn UV bestending, Non Toxic en Vlamdovend. De draadstructuur is zo gemaakt dat deze altijd in zijn originele vorm terugkomt.

De kunsthaag is zeer eenvoudig af te nemen met een vochtige doek of tuinslang.

De matten hebben een unieke kunststof achterkant die ervoor zorgt dat het bij harde wind gewoon blijft zitten. U hoeft ze alleen maar te bevestigen met een bundelband. Bij een lichte achtergrond is het aan te raden een achtergrondscherm te gebruiken.

3D KUNSTPLANT

De 3D kunstplanten zijn verkrijgbaar in de Eucalyptus, Buxus en Lavendel bol. Fleur uw huiskamer of tuin op met een 3D kunstplant. Koop een mooie design bloempot en u zult er versteld van staan hoe echt dit lijkt.  

De kunstplanten zijn net als de kunsthaag vlamdovend en uv bestendig. De 3D Kunstplant is zeer geschikt voor bijvoorbeeld de Horeca, Showroom, Etalage maar eveneens voor een klein balkon, in de serre of tuin.

 

VERTICALE TUIN

De verticale tuin is helemaal in opkomst de laatste tijd. Ook voor een klein balkon is er altijd wel ruimte om een verticale tuin te maken. Het materiaal bestaat uit 260gr/m2 vilt. En zijn verkrijgbaar in diverse lagen zowel horizontaal als verticaal.

Ze zijn zeer makkelijk te plaatsen door middel van de ophangringen. Ideaal om uw eigen moestuin, groenten, kruiden, planten of bloemen te kweken.

Leuk om weg te geven als kadeau of voor u zelf.

 

KUNSTGRAS

Nooit meer water geven en gras maaien met kunstgras. Kunstgras is ideaal voor op uw balkon, een saaie witte muur en in de tuin.

Bij kunsthaagEU is kunstgras verkrijgbaar met mosdraad of zonder mosdraad met een afmeting van 1 x 3 meter. Ze worden op rol geleverd.

Het materiaal bestaat uit polyprobeen en is maximaal belastbaar tot 1000 kg. Tevens zeer geschikt voor huisdieren en kleine kinderen.

Al onze producten hebben een levertijd van maximaal 2 werkdagen en zijn 24 / 7 te bekijken en te bestellen in onze webshop.

Tevens zijn ze te bezichtigen en af te halen in onze showroom te Haarlem.

 

http://kunsthaag.eu/index.php?route=common/home