Tuin info
Image default
Tuin accessoires

Groente en kruiden kweken in uw verticale tuin.

Groente en kruiden kweken in uw verticale tuin.

Heeft u een klein balkon of tuin? Dan is het zelfs mogelijk uw eigen groenten en of kruiden te kweken in uw verticale tuin. Iedereen heeft wel een stukje ruimte over om een verticale tuin te plaatsen.

De nieuwe generatie verticale tuinen die worden geleverd door www.kunsthaag.eu, zijn opgebouwd uit een speciaal hiervoor samengesteld vilt soort die het vocht wat nodig is voor uw moestuin, kruiden, planten en groente langer vast te houden. Uiteraard kunt u hier ook gewoon bloemen in zetten waarmee u een hele gezellige sfeer krijgt op uw balkon of in uw tuin.

De verticale tuin is zo ontworpen dat u hier genoeg ruimte in heeft voor uw substraat zoals aarde of turfmengsels.

De verticale tuin heeft metalen ophangogen waarmee hij stevig aan de wand of spijlen van het balkon gemonteerd kan worden met bijvoorbeeld een aantal bundelbandjes. Losraken is dus niet mogelijk. 

Leverbaar in diverse lagen

 

  • 2 zakken horizontaal
  • 2 dubbele zakken horizontaal
  • 3 zakken horizontaal
  • 5 zakken horizontaal
  • 4zakken verticaal
  • 7 zakken verticaal
  • 12 zakken verticaal

 

De verticale tuin is gemaakt van hoge kwaliteit 260gr/m2 vilt wat ervoor zorgt dat het water op ideale wijze wordt vastgehouden.

De verticale tuin is ideaal in uw interieur als wandbekleding. Leuk om er kunstbloemen en kunstplanten in te bevestigen, op deze manier is het een onderhoudsarm resultaat.

Maar tevens zeer geschikt voor bijvoorbeeld een klein balkon, veranda, tuin horeca, showroom.

Een fraai exemplaar van een verticale tuin die zelfs aan twee kanten te vullen is met kruiden en planten.

Heel leuk om als kado weg te geven maar ook leuk voor jezelf. Bestel in onze webshop vanuit uw luie stoel www.kunsthaag.eu.

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/verticale-tuin/