Tuin info
Image default
Winkelen

Koop uw Brother inktpatronen voor aantrekkelijke prijzen

Heeft u Brother inktpatronen nodig? Betaal dan niet te veel en shop bij Go4inkt. Hier vindt u het grootste assortiment Brother inktpatronen tegen aantrekkelijke prijzen. Het beste resultaat met Brother inktpatronen behaalt u zowel met de inktpatronen van het huismerk van Go4inkt als de originele Brother cartridges. U bepaalt voor welk product u gaat. Voor welk product u ook kiest, de kwaliteit van beide inktpatronen is uitstekend.  

Canon inktpatronen tegen de beste prijzen

Print de mooiste foto’s met uw Canon printer met de Canon inktpatronen die u bestelt in de webshop van Go4inkt. Kies uw printertype uit de lijst en bestel direct de Canon inktpatronen die u nodig heeft. U heeft de keuze uit de originele cartridges of u kiest voor het voordelige huismerk van Go4inkt. Canon inktpatronen worden altijd geleverd met chip, zodat u ze direct kunt gebruiken. De printer communiceert via deze chip met de software die is geïnstalleerd en geeft zo onder andere informatie over de status van de cartridge en het inktniveau. Zo weet u altijd wanneer het weer tijd wordt om nieuwe Canon inktpatronen te bestellen.

Laat uw inktpatronen direct thuisbezorgen

Go4inkt bezorgt de door u bestelde Brother of Canon inktpatronen direct bij u thuis of op kantoor. U kunt uw bestelling doorgaans binnen enkele dagen verwachten omdat veel van de producten direct uit voorraad kunnen worden geleverd. Er wordt een bescheiden bijdrage van slechts € 3,45 als bijdrage in de verzend- en verpakkingskosten berekend. Go4inkt kiest er indien mogelijk voor om uw cartridges uit de originele verpakking te halen en als brievenbuspost te versturen. Levering gaat daardoor vaak sneller en u hoeft niet thuis te zijn om uw bestelde artikelen in ontvangst te nemen. Uiteraard heeft u in alle gevallen volledige garantie. Twijfelt u welke inktpatronen u moet bestellen voor uw printer? Neemt u dan gerust contact op met de klantenservice.