Tuin info
Image default
Winkelen

Een watermatras op maat is de investering waard

Bent u toe aan een nieuw matras? Dan is het goed om een watermatras in overweging te nemen. Een watermatras heeft vele voordelen ten opzichte van een normaal matras. Het biedt optimale ondersteuning voor uw ruggengraat en spieren, en bevordert uw bloedsomloop. Daarnaast zorgt de gelijkmatige verdeling van de druk ervoor dat u niet zo snel de neiging hebt om te draaien, waardoor u rustiger slaapt. Bij de HDW Shop kunt u terecht voor een watermatras op maat.

Softside of hardside

U kunt kiezen voor een softside of hardside watermatras. Zoals de naam al doet vermoeden, verschilt de buitenrand van deze matrassen. Een softside watermatras ligt op een onderbouw en heeft een zachte, isolerende rand. Het voordeel daarvan is dat het verwarmingselement minder energie gebruikt en dat er minder water nodig is dan bij een hardside matras. Een hardside watermatras wordt in een ombouw gelegd, die optimale steun geeft. Hier is er dus wel altijd een harde rand bij het in- en uitstappen.

Op maat naar uw wens

Er zijn watermatrassen, die uit één geheel bestaan en ‘uno’ genoemd worden. Dit is een voordelige keuze, omdat er maar één verwarmingselement nodig is. Deze uno watermatras heeft geen middennaad. De duale watermatras bestaat uit twee waterkernen, die worden gescheiden door een naad in het midden. Hierdoor is het mogelijk de temperatuur per persoon in te stellen. Ook is dit matras geschikt voor mensen die nogal verschillen in gewicht of een heel ander slaappatroon hebben.

Alle keuze is aan u

De HDW Shop levert watermatrassen in zes breedtes en drie lengtes. U heeft de keuze uit vijf verschillende modellen, waarbij het stabiliteitsniveau en type verwarmingselement geheel naar uw wensen zijn aan te passen. In de online showroom vindt u alle informatie. Natuurlijk bent u ook welkom in de fysieke showroom in Druten. Maak een afspraak met één van de professionele medewerkers, die u op prettige wijze helpt het watermatras te vinden dat perfect bij u past.