Tuin info
Image default
Winkelen

Ontdek de voordelen van kunst op maat

Een mooi kunstwerk is dé ideale manier om meer kleur en karakter aan je woonst te geven. Nog specialer is het als dit kunstwerk op maat voor jou is gemaakt. Bij Ellen De Vylder in Bornem kan je terecht voor kunst op maat. Zo heb je een kunstwerk in huis dat echt volledig uniek is. Je kan bij haar eveneens online kunst kopen.

Een artieste met een hart voor kunst

Deze moderne kunstenares is altijd al gefascineerd geweest door kunst. Kunst is voor haar een manier om de werkelijkheid los te laten. Haar werk kan je omschrijven als dromerig. Het is erg abstract, wat het direct ook bijzonder en uniek maakt. Er kruipt steeds enorm veel tijd, liefde en moeite in haar schilderijen. Wanneer je ervoor kiest om bij haar online kunst te kopen, weet je dus zeker dat je waar voor je geld krijgt.

Zo krijg je een kunstwerk op maat

Wanneer je kunst op maat van deze artieste wenst, zijn er bepaalde stappen die je moet doorlopen. Eerst moet je de gewenste grootte van het kunstwerk bepalen. Uiteraard kan zij hierover advies geven. Ook geef je best het gewenste kleurenpalet door. Vervolgens gaat zij aan de slag. Tijdens het creatieproces stuurt ze je geregeld voortgangsfoto’s, zodat je er zeker van bent dat het kunstwerk aan je wensen voldoet. Doorgaans duurt de creatie zo’n vier à acht weken. Vervolgens stuurt ze het kunstwerk gratis naar je op. Houd er rekening mee dat er geen terugbetalingen mogelijk zijn bij op maat aangevraagde kunstwerken en dat je voor de opdracht reeds 50% van de vraagprijs moet betalen.

Contacteer haar of plaats je bestelling

Heb jij interesse in kunst op maat of wil je eenvoudigweg kunst online kopen? Bezoek dan snel haar mooie website. Je zal zien dat haar kunstwerken echt prachtig zijn. Neem zeker contact op met haar voor vragen of om je wensen door te geven. Ze zal met veel enthousiasme aan de slag gaan!