Tuin info
Image default
Horeca

Huur een mooie feestzaal en vier uw huwelijk op onvergetelijke wijze

Bent u op zoek naar een mooie feestzaal voor uw huwelijk? Bij Salons Waerboom kunt u een stijlvolle feestzaal huren om uw huwelijk te vieren. Dit zalencomplex is gelegen in Groot-Bijgaarden, in de omgeving van Brussel. Salons Waerboom is een familiebedrijf dat 30 ervaring heeft met het organiseren van onder andere bruiloften. Bij dit bedrijf zal uw huwelijksfeest tot in de puntjes worden geregeld!

Aan alles wordt gedacht

De filosofie van dit bedrijf is dat uw grote dag als een totaalconcept wordt georganiseerd. De ervaren medewerkers denken met u mee en zetten uw ideeën om in een draaiboek voor een feest dat perfect bij u en uw partner past, of het nu gaat om een grote of kleine viering. Salons Waerboom heeft contacten met professionals, zoals fotografen en Dj’s, die in hun feestzaal vaker de viering van een huwelijk verzorgen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld met uw eigen weddingplanner en fotograaf te werken. De catering voor uw bruiloft zal worden verzorgd door de onderneming zelf. De keuken is gebaseerd op traditionele Frans-Belgische haute-cuisine, verrijkt met wereldse en moderne invloeden. Net als de rest van uw feest, wordt het menu samengesteld op basis van uw wensen. De koks van dit bedrijf zullen u en uw gasten verwennen met maaltijden die passen bij uw smaak, de sfeer van het feest en de tijd van het jaar.

Contacteer deze specialisten

De feestzaal waarin u uw huwelijk viert, is ingericht in een chique, bourgondische stijl. De luxueus gedekte tafels steken af tegen de rustige uitstraling van het interieur. Het zalencomplex wordt omringd door weelderige tuinen. Het is mogelijk om uw huwelijksnacht door te brengen in de bruidssuite. Ook voor de gasten van het feest is er ruimte om te overnachten. Wie wil bijkomen van de feestelijkheden, kan de volgende dag gebruiken maken van het wellness center van Waerboom. Aarzel niet langer en neem contact op met deze professionals.

https://www.waerboom.com/