Tuin info
Image default
Aanbiedingen

Wat is een microvezeldoek?

Maak gebruik van een microvezeldoek om vuil makkelijker dan ooit te verwijderen. Ook is een bijkomend voordeel dat er nauwelijks extra schoonmaakmiddelen gebruikt hoeven te worden. Je draagt dus automatisch je steentje bij aan het milieu door voor microvezel te kiezen. Ook is het niet ieders hobby om schoon te maken. Des te meer reden om te kiezen voor deze microfiber doeken. Je bent namelijk ook sneller klaar. En wanneer je klaar bent gooi je ze eenvoudig in de wasmachine, zodat je ze de volgende keer zo weer kunt gebruiken.

De ultieme schoonmaakdoek

Gebruikmaken van een microvezeldoek kan op verschillende manieren. Dat deze doek zo veelzijdig is, is één van de grootste redenen waarom u er in haast elk huishouden wel één zou kunnen vinden. Het eerste voordeel is het feit dat vuil en vocht ontzettend goed blijft ‘kleven’. Dit komt door de minuscule fibers die als een soort weerhaken alles aan zich vasthechten. Je verspreid dus niet langer de viezigheid, maar neemt het daadwerkelijk op. Je bent dus écht aan het schoonmaken. En dat zonder toevoeging van water of schoonmaakmiddelen. Een ander voordeel is het feit dat je met de microfiber doeken ook kunt poetsen. Een droge doek gebruik je eenvoudig om watervlekken na te poetsen als je bijvoorbeeld toch kiest om een sopje te maken. Een vloer of ander oppervlak aan de lucht laten drogen geeft namelijk altijd een streperig resultaat. Even met een droge microvezeldoeken napoetsen lost dit dus al op.

Microvezelstore.nl

Wil je nou weten waar je deze ‘wonderdoeken’ kunt kopen? Microvezelstore.nl biedt een geschikt assortiment voor iedere schoonmaakklus. Zo vind je er ook professionele polijstdoeken en droogdoeken om autoliefhebbers aan hun trekken te laten komen. Daarnaast ook de gebruikelijke huishoudelijke schoonmaakdoeken. Benieuwd? Neem dan gerust een kijkje en profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering!

https://microvezelstore.nl/