Tuin info
Image default
Horeca

Bij deze aanbieder kunt u duurzame disposables online kopen voor uw evenement

Organiseert u binnen uw (horeca)bedrijf grootschalige evenementen of festivals? Dan komt hier vaak ontzettend veel bij kijken. Naast dat u zorgt voor lekker eten en drinken, moet vaak ook de locatie, aankleding en muziek geregeld worden. Zeker bij een groot gezelschap is het prettig als u gebruik kunt maken van onder andere borden en bestek dat na gebruik weggegooid kunnen worden. Met het oog op duurzaamheid kunt u bij De Disposable Shop disposables online kopen die na gebruik te recyclen zijn.

Kies voor een duurzame variant van uw plastic bestek en tafelaankleding voor uw evenement

De Disposable Shop biedt professionele gebruikers de mogelijkheid om disposables online te kopen en laat daarbij het gebruik van plastic achterwege. Deze aanbieder biedt namelijk enkel disposables aan van duurzame materialen die in de meeste gevallen recyclebaar zijn en waarvan het productieproces voor minder koolstof zorgt. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van suikerriet, palmblad, karton en bamboe. Alle disposables zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd en kunnen direct worden besteld op de website. U heeft bijvoorbeeld keuze uit:

  • Tafelaankleding zoals tafelkleden, placemats, tafellopers en onderzetters om de locatie gezellig aan te kleden voor het evenement.
  • Borrelglaasjes, bierglazen en champagneglazen om de gasten van het evenement van een drankje te voorzien. Bovendien vindt u in de webshop ook bekers voor warme dranken zoals koffie en thee.
  • Bestekzakjes, borden en bestek voor bij de gerechten.
  • Hygiëneproducten zoals handdoekrollen, opfrisdoekjes en handzeep.

Bestel basic of luxe uitvoeringen van uw disposables

Zo ziet u: met het aanbod van deze specialist verzorgt u de gehele aankleding van uw evenement. In de webshop kunt u zowel basic als luxe disposables online kopen. Zo stemt u deze altijd af op uw evenement. Wanneer u vragen heeft over de duurzame wegwerpbekers, andere artikelen of over het bestelproces, kunt u bovendien terecht voor persoonlijk advies door contact op te nemen met de medewerkers.