Tuin info
Image default
Horeca

Een industriële vaatwasser kopen doet u hier

Geen enkele horecakeuken is compleet zonder industriële vaatwasser. Dit apparaat is essentieel om uw servies en kookmateriaal snel én grondig af te wassen. Maar waar koopt u een industriële vaatwasser? Bij NYS Machinery Equipment in Aartselaar kunt u een industriële vaatwasser en nog veel andere essentiële horecakeukenapparatuur kopen. Dankzij hen krijgt u een mooie, functionele en duurzame horecakeuken. Ontdek hier alles over de handige apparaten die u bij hen kunt aankopen.

Vaatwassers en kookmateriaal van absolute topmerken

In de horeca is het van enorm belang dat uw materiaal kwalitatief is en lang meegaat. Deze geweldige keukengroothandel biedt enkel apparaten aan van absolute topkwaliteit. U vindt er producten van kwaliteitsmerken als:

–          TopCold

–          Profinox

–          Henkelman

–          Hendi

–          Hatco

–          Ceky

–          Gram

–          Elframo

–          Brita

–          Berto’s

–          Cuppone

–          Bertrand

–          Retigo

–          Alto-Shaam

–          Roband

–          Quooker

–          MCM

–          Liebherr

–          Inoxtrend

–          Mareno

–          Henkovac

–          Hobart

–          Rubbens

–          Robot Coupe

En nog veel meer! Wilt u een nieuwe industriële vaatwasser van Hobart kopen? Of bent u op zoek naar andere horecakeukenapparatuur van hoge kwaliteit die u aan een scherpe prijs kunt kopen? Dan vindt u bij hen zeker wat u zoekt. U heeft bovendien steeds de keuze uit verschillende modellen en apparaten, zodat u steeds een model vindt dat in uw keuken past.

Vind snel uw nieuwe ideale keukenapparatuur

Twijfelt u nog? Maak dan een afspraak om bij hen hun apparaten te komen uitproberen. In hun showroom in Aartselaar kunt u alle apparatuur bezichtigen en enkele producten zelf uittesten. Zo weet u zeker dat u de juiste horecakeukenapparatuur gaat kopen. De medewerkers van de winkel geven u ook graag professioneel advies en zorgen ervoor dat u de apparatuur koopt die bij uw keuken past. U kunt op hun goede raad vertrouwen. Kortom, wilt u een industriële vaatwasser of een ander apparaat kopen, dan zit u bij hen op de juiste plaats!