Tuin info
Image default
Horeca

Ga ontspannen na een wandeling in een leuke bistro

Na een fikse wandeling of een verfrissende fietstocht is het altijd fijn om met de familie even uit te rusten in een gezellige bistro. Als je met de kinderen bent gaan wandelen raden we je graag deze brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver aan. Je kan er op je gemak met de familie of het gezin komen napraten en iets kleins of een volwaardige maaltijd eten terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. We zijn er zeker van dat je geen spijt zult hebben van een bezoek aan de rustig gelegen Midzeelhoeve!

In deze fijne brasserie eet je heerlijke Vlaamse kost

Je kan in de bistro typische Vlaamse kost van uitstekende kwaliteit krijgen. Ze serveren varkenswangetjes, vol-au-vent en stoofvlees met frietjes, kroketjes of brood. Of bestel er het vispannetje of de scampi’s. Vegetarisch? Geen probleem! Ze hebben enkele verrukkelijke opties. Verder kan je er ook een spaghetti of een lekker soepje bestellen. Voor de zoetekauw zijn er dan weer pannenkoeken en ook ijsjes. Voor borrelhapjes met bier van ’t vat of op fles is er ook geen betere plek. Ze hebben een uitgebreide wijnkaart. Ook voor de kinderen is er een aparte menu waarvan ze zullen smullen. ’s Middags kan je er rijkelijk belegde broodjes eten. Er is zeker en vast voor ieder wat wils op de uitgebreide menu van deze fijne brasserie met binnenspeelhoek in het groene Sint-Katelijne-Waver!

Ook voor de kinderen valt er hier heel wat te beleven

Kinderen hebben het hier naar hun zin in de speelhoek. Daar liggen verkleedkledij, tekenmateriaal, een speelgoedwerktafel en zo veel meer. Voor grotere kinderen is er bijvoorbeeld ook een voetbaltafel waarop ze zich kunnen uitleven. En ’s zomers staat er in de tuin regelmatig een supertof springkasteel. Dat maakt van deze brasserie met binnenspeelhoek de gezelligste plaats om te vertoeven in Sint-Katelijne-Waver en omstreken!

https://midzeelhoeve.be/